Mô Tả Công Việc
- Prepares bar requisitions and internal transfers for approval by Bar Supervisor.
- Handles the correct glassware to be used for dispensing specific drinks and maintains par stock of all equipment in use.
- Cleans and polishes bar utensils and equipment for use including glasses.
- Assists the accounting staff during stocktaking i.e. setting up the bar to facilitate the inventory count.
- Ensures that all drinks and cocktails are prepared according to standard recipes, cards and hotel standards.
- Fill out a requisition form to bring the bar stock up to par. Reports as well as any slow moving items to the Bar Supervisor for adjusting stocks.
- Prepare and serve drinks.
- Replenish juices and mixes.
- Cut limes, oranges and pineapple for garnishes.
- Clean all bottles and refrigerators daily.
- Flush out draft beer lines.
- Wipe down bar counter.
- Clean out ashtrays.
- Responsible for cleanliness of bar area at shift end.
- Be responsible in keeping our property safe and secure, to participate in any hotel activity related to Fire Life safety.
- Perform any other duties which may be assigned by the management from time to time.
- Đảm bảo các hoạt động hằng ngày diễn ra suôn sẻ và giữ khu vực làm việc luôn sạch sẽ.
- Chuẩn bị và vận chuyển hàng hóa dưới sự yêu cầu của Giám sát bộ phận.
- Lau chùi sạch sẽ toàn bộ ly thủy tinh theo từng loại thức uống, duy trì và đảm bảo hàng hóa, trang thiết bị luôn luôn trong trạng thái chuẩn bị sử dụng.
- Làm sạch và đánh bóng tất cả trang thiết bị trong quầy bar.
- Hỗ trợ bộ phận kế toán kiểm kê hàng hóa trong quầy bar để thuận tiện trong việc quản lý hàng hóa.
- Đảm bảo tất cả các loại thức uống phải chế biến theo đúng công thức, định lượng, tiêu chuẩn của khách sạn.
- Khi xuất hàng phải làm phiếu yêu cầu theo mẫu. Làm báo cáo bán hàng và chuyển cho giám sát để kiểm soát và xác nhận.
- Chuẩn bị và phục vụ thức uống.
- Pha chế và bổ sung nước trái cây.
- Cắt chanh, cam, dứa để trang trí.
- Vệ sinh tất cả chai lọ, bình chứa và tủ lạnh mỗi ngày.
- Đảm bảo máy bán bia tươi hoạt động tốt.
- Lau chùi quầy bar sạch sẽ.
- Vệ sinh tất cả gạt tàn thuốc.
- Chịu trách nhiệm vệ sinh sạch sẽ quầy bar khi kết thúc ca làm việc.
- Chịu trách nhiệm bảo quản, gìn giữ trang thiết bị an toàn, đảm bảo và tham gia vào hoạt động phòng cháy chữa cháy theo quy định của công ty.
- Thực hiện tất cả các nhiệm vụ khác theo chỉ định của tất cả các quản lý thuộc bộ phận.
Yêu Cầu Công Việc
* Required Skills:
- Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.
- Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
- Negotiation, Problem Solving, Time Management;
- Able to speak and write English
* Qualifications:
- High School or Vocational Certificate in Hotel Management, Food & Beverage, or related field.
* Experience:
- 01 year related experience or an equivalent combination of education and experience.
- Knowledge of liquor brands, beer, wine, champagne, non-alcoholic beverages, designated glassware, preparation methods and garnishments preferred.
* Others:
- Calm and patient, honest.
- Good health, know how to arrange goods.
- Quick, careful.
- Having skills in calculating and counting goods.
- Having a sense of responsibility, able to withstand work pressure
Hình thức
Quyền Lợi
* Attractive salary/ Mức lương thu hút
* Competitive benefit package/ Chế độ phúc lợi cạnh tranh
* Social Insurance, Medical Insurance & Unemployment Insurance/ BHXH, BHYT & BHTN
* 13th month salary/ Lương tháng 13
* 02 weekly days off/ 02 ngày nghỉ hàng tuần
* 03 sets of annually uniform/ 03 bộ đồng phục trên năm
* Duty Meal at Staff Dining Room/ Bữa ăn trong ca làm việc tại Nhà ăn nhân viên
Mức lương
Thỏa thuận
Tham khảo: 10 Dấu hiệu nhận biết hành vi lừa đảo qua tin tuyển dụng.