Mô Tả Công Việc
Manages the daily kitchen utility operations and staff. Areas of responsibilities include dish room operations, night cleaning, back dock cleaning and maintenance, banquet plating and food running. Supervises kitchen employees not actively engaged in cooking (e.g., dishwashers, kitchen helpers, etc.). Strives to continually improve guest and employee satisfaction while maintaining the operating budget.
Yêu Cầu Công Việc
CANDIDATE PROFILE
Education and Experience
• High school diploma or GED; 4 years experience in the procurement, food and beverage, culinary, or related professional area.
OR
• 2-year degree in Hotel and Restaurant Management, Hospitality, Business Administration, or related major; 2 years experience in the procurement, food and beverage, culinary, or related professional area.
Hình thức
Quyền Lợi
- Days off/week: 2 days | 2 ngày nghỉ hằng tuần
- Competitive package| 13th salary month - Phúc lợi cạnh tranh | Lương tháng 13
- Full salary & service charge, social insurance during probation (following the labour laws) | Hưởng nguyên lương và phí phục vụ, tham gia bảo hiểm trong suốt thời gian thử việc (theo luật lao động)
- Medical Insurance Plan upon the hotel policy: Social insurance, health insurance and unemployment insurance |Tham gia bảo hiểm y tế theo chính sách của khách sạn: Bảo hiểm xã hội, bảo hiểm y tế và bảo hiểm thất nghiệp
- National and international training courses | Các khóa đào tạo trong và ngoài nước
- Opportunity to develop career | Cơ hội phát triển nghề nghiệp
Mức lương
Thỏa thuận
Tham khảo: 10 Dấu hiệu nhận biết hành vi lừa đảo qua tin tuyển dụng.