Mô Tả Công Việc
DUTIES AND RESPONSIBILITIES
1. Manages the day-to-day operation of the Food Production and Stewarding sections and informs the Executive Chef / Executive Sous Chef of any decision taken which did not require his action and any other relevant information.
2. Assumes the duties and responsibilities of the Executive Chef / Executive Sous Chef in his absence.
3. Assists the Executive Chef / Executive Sous Chef in developing and maintaining up-dated operations manuals for all Food Production and Stewarding sections.
4. Always ensure punctual attendance and act as role model for subordinates.
5. Ensure all subordinates report to work punctually and as scheduled.
6. Checking and reminding subordinates to always wear the correct uniforms with high standard of personal grooming and hygiene to avoid cross-contamination of diseases from the body to food, equipment, and tools.
7. Assist Executive Chef / Executive Sous Chef to prepare employee work roster.
8. Overseeing and supervising all kitchen staff to ensure maximum performance and productivity.
9. Conduct regular inspections on the cleanliness and hygiene of all food service areas.
10. Prepare daily market purchase list to adjust the stock level appropriately.
11. Prepare task list for handover of a section to ensure efficient use of time and clear communication of preparation work.
Yêu Cầu Công Việc
- Demonstrated ability to interact with customers, employees, and third parties that reflects highly on the resort, the brand, and the Company.
- Food service permit or valid health/food handler card as required by the local government agency.
- Problem-solving, reasoning, motivating, organizational and training abilities.
- Good English language skills.
Qualifications
- Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
Experience
- 2 years of experience as a chef or an equivalent combination of education and experience.
Hình thức
Quyền Lợi
• Have an opportunity to work in InterContinental Hotels Group (IHG) – one of the Groups which famous in the world in Hotels, Resorts field. (Có cơ hội được làm việc trong tập đoàn IHG nổi tiếng thế giới trong lĩnh vực Khách sạn, Resort)
• At least 2-month year-end bonus, monthly service charge (Thưởng ít nhất 2 tháng lương cuối năm, hưởng phí phục vụ ít nhất 1 triệu đồng/ tháng - trung bình 2.2 triệu/tháng)
• Holidays bonus: National Day (2 September), Reunification Day (30 April), International Workers’ Day (1 May), etc. (Thưởng các ngày lễ: Quốc khánh 2/9, ngày 30/4 và 1/5, v.v…)
• Gifts and paid leave on your birthday (Được tặng quà và nghỉ hưởng nguyên lương vào ngày sinh nhật)
• Monthly, quarterly and yearly reward for best employees (Thưởng nhân viên suất sắc hàng tháng, hàng quý và hàng năm)
• Rewards and support from Trade Union (Thưởng và hỗ trợ từ Công đoàn)
• Makeup allowance for female employees every quarter (Phụ cấp trang điểm cho nhân viên nữ hàng quý)
• Learning and Development Opportunities (Cơ hội đào tạo chuyên môn và ngoại ngữ)
• Friendly working environment, high chance of getting a promotion (Môi trường làm việc thân thiện, thăng tiến cao)
• Supported meals and accommodation for hosts (priority is given for hosts who live outside Khanh Hoa province and for the requirement of work) (Hỗ trợ bữa ăn, chỗ ở (ưu tiên cho nhân viên ngoại tỉnh và cho công việc yêu cầu))
• Uniforms/ Laundry Services (Dịch vụ giặt ủi đồng phục)
• Get involved Bao Viet insurance as soon as start working at Resort and other insurance coverage under labor law (Được tham gia Bảo hiểm Bảo Việt ngay khi nhận việc và các BH khác theo luật lao động)
• Annual salary increase (Xét tăng lương hàng năm)
Mức lương
Từ 12 đến 20 triệu
Tham khảo: 10 Dấu hiệu nhận biết hành vi lừa đảo qua tin tuyển dụng.