Mô Tả Công Việc
Prepare ingredients for cooking, including portioning, chopping, and storing food. Wash and peel fresh fruits and vegetables. Weigh, measure, and mix ingredients. Prepare and cook food according to recipes, quality standards, presentation standards, and food preparation checklist. Prepare cold foods. Operate ovens, stoves, grills, microwaves, and fryers. Test foods to determine if they have been cooked sufficiently. Monitor food quality while preparing food. Set-up and break down work station. Serve food in proper portions onto proper receptacles. Wash and disinfect kitchen area, tables, tools, knives, and equipment. Check and ensure the correctness of the temperature of appliances and food.
Follow all company and safety and security policies and procedures; report maintenance needs, accidents, injuries, and unsafe work conditions to manager; complete safety training and certifications. Ensure uniform and personal appearance are clean and professional; maintain confidentiality of proprietary information; protect company assets. Speak with others using clear and professional language. Develop and maintain positive working relationships with others; support team to reach common goals; listen and respond appropriately to the concerns of other employees.
Yêu Cầu Công Việc
Chăm chỉ, khỏe mạnh
Ưu tiên ứng viên có thể làm được lâu dài.
Nếu chưa có kinh nghiệm sẽ được đào tạo.
Hình thức
Quyền Lợi
Bữa trưa miễn phí tại nhà ăn dành cho nhân viên
Được cung cấp đồng phục theo tiêu chuẩn khách sạn
Giảm giá dịch vụ ẩm thực tại nhà hàng khách sạn
Tham gia bảo hiểm xã hội bắt buộc theo luật
Bảo hiểm tai nạn 24/7
Các chế độ khác theo chính sách khách sạn và Luật lao động Việt Nam
Mức lương
Từ 5 đến 8 triệu
Tham khảo: 10 Dấu hiệu nhận biết hành vi lừa đảo qua tin tuyển dụng.