Mô Tả Công Việc
Duties
1. Provide friendly, excellent and professional service to all guests.
2. Responsible for handling food and beverage orders and serving guests.
3. Assist fellow Team Members to perform preparation and setting up in the restaurants for service.
4. Check that all amenities and utensils are properly stocked and inspected.
5. Assist guests on their respective requests and deliver based on their ability.
6. Possess knowledge to upsell, well-versed in all aspects of the menu.
7. Support Restaurant Supervisor in achieving all goals and Key Performance Objective.
Responsibilities:
1. Ability to upsell, promote and ensure that the guest is enjoying their dining experience.
2. Ability to charm guests with his/her knowledge of the food & beverage products in a friendly and approachable manner.
3. General knowledge about food allergies, dietary restriction, common brand of beverages to ensure smooth recommendation to gusts.
4. Ability to read the different types of guests and dining clientele.
5. Ability to mold his/her service output to suit the type of clientele that he/she is serving at the table.
6. Maintain the utmost cleanliness and hygiene standards in the restaurant.
Yêu Cầu Công Việc
2. Possess a well-groomed, clean and professional appearance
3. Prior exposure to leadership training programs preferred, a combination of practical experience and education will be considered as an alternative
Hình thức
Quyền Lợi
- Cơ hội làm việc trong môi trường trẻ - năng động – thân thiện, nhiều cơ hội thăng tiến theo năng lực.
- Làm việc hoàn toàn dân chủ
- Thưởng service charge + thưởng doanh thu
- Ăn ca tại chỗ làm
- Lương tháng thứ 13.
- Được xét tăng lương hàng năm, tùy theo năng lực và hiệu quả trong công việc
- Đãi ngộ, Phúc lợi: Lễ, Tết, hiếu, hỉ, sinh nhật, nghỉ mát, ốm đau, thai sản,…
- Du lịch hàng năm.
- Được hưởng đầy đủ quyền lợi theo quy định của Luật lao động: BHXH, BHYT,...
Mức lương
Từ 8 đến 12 triệu
Tham khảo: 10 Dấu hiệu nhận biết hành vi lừa đảo qua tin tuyển dụng.