Mô Tả Công Việc
1. Ensure that personal hygiene is always of highest degree possible.
Đảm bảo vệ sinh cá nhân luôn ở mức cao nhất có thể.
2. Handles all operating equipment, such as linen, cutlery, glassware and chinaware carefully to minimize damage and wastage.
Kiểm soát tất cả các dụng cụ làm việc như đồ vải, dao muỗng nĩa, ly tách và chén đĩa sành sứ một cách cẩn thận để giảm thiểu tối đa sự hư tổn và mất mát.
3. Maintains thorough knowledge of all facilities provided for the guests in the hotel, including all other outlets.
Nắm kỹ lưỡng kiến thức về tất cả những tiện nghi cung cấp cho khách hàng trong khách sạn, kể cả những khu vực khác.
4. Always report to work on time, performs and duties assigned by the Chief steward.
Luôn luôn báo cáo làm việc đúng giờ, tuân thủ theo sự phân công của Trưởng bộ phận tạp vụ.
5. Responsibility include, but are not limited to, performing and coordinating a variety of duties and tasks assigned by the Chief Steward.
Trách nhiệm bao gồm, nhưng không giới hạn, thực hiện và phối hợp đa dạng các trách nhiệm và nhiệm vụ do Tổ trưởng Vệ sinh bếp giao.
Yêu Cầu Công Việc
- At least 1 year experiences is preferred
- Friendly, patient, proactive, organised and highly responsible.
- Significant experience in international hotel.
- Experience in team management.
Hình thức
Quyền Lợi
- Healthcare package (applied depended on level)
- Good working environment
- Company activities & celebration.
- Annual Leave
- Bonus
Mức lương
Thỏa thuận
Tham khảo: 10 Dấu hiệu nhận biết hành vi lừa đảo qua tin tuyển dụng.