Mô Tả Công Việc
- Can make all menu, food cost, market list
- Follow job from sous chef, Executive job
- Control HACCP
- Support for sous chef
- Tranning to staff
- In charge shift
Yêu Cầu Công Việc
- Hard skill control job, leadership.
- Cook good food
- Cover work
- Minimum 3 years of experience at equivalent position 4 or 5 star hotel/resort.
-Strong leadership, training and organizatioanal skills.
Hình thức
Quyền Lợi
- Attractive benefit
- Outdoor trip annually
- Insurance according to Vietnam Law.
Mức lương
Thỏa thuận
Báo cáo tin tuyển dụng: Nếu bạn thấy rằng tin tuyển dụng này không đúng hoặc có dấu hiệu lừa đảo,
hãy phản ánh với chúng tôi.
Tham khảo: 10 Dấu hiệu nhận biết hành vi lừa đảo qua tin tuyển dụng.
Tham khảo: 10 Dấu hiệu nhận biết hành vi lừa đảo qua tin tuyển dụng.