Mô Tả Công Việc
You assist the Restaurant Manager in all their tasks. In addition, you are responsible for the organisation and the quality of services offered to the customers at the different eating areas. You optimise and develop the sales of eating areas. You coordinate and supervise the different teams in the department and monitor stock management. You participate in the elaboration of the hotel's sales and marketing plan. You put together the department's budget. You integrate, train and lead the restaurant team. You initiate new projects and oversee their implementation and results.
Yêu Cầu Công Việc
• Diploma/ Certificate in Hotel Management preferred..
Ưu tiên có bằng cấp/chứng chỉ Quản lý khách sạn.
• 2 - 3 year experience on the same position.
2 - 3 năm kinh nghiệm ở vị trí tương đương.
• Good at writing and communication in English.
Tiếng Anh: khả năng viết và giao tiếp tốt.
• Excellent skills In Customer Service and Public Relations.
Kỹ năng tốt về chăm sóc khách hàng và quan hệ công chúng.
• Leadership and well organized.
Kỹ năng lãnh đạo và tổ chức tốt.
• Experience in team management.
Có kinh nghiệm quản lý đội ngũ nhân viên.
• IT skills: good in Microsoft office.
Kỹ năng vi tính: sử dụng tốt vi tính văn phòng.
Hình thức
Quyền Lợi
Mức lương
Thỏa thuận
Tham khảo: 10 Dấu hiệu nhận biết hành vi lừa đảo qua tin tuyển dụng.