Mô Tả Công Việc
Prepare ingredients for food processing.
2. Wash and prepare fresh fruits and vegetables.
Wash and prepare fresh fruits and vegetables.
3. Weigh, count, and preserve raw materials.
Weigh, count and store raw materials.
4. Prepare and cook according to the recipe, meeting the prescribed standards for quality and presentation.
Prepare and cook food according to recipes, meeting established standards, quality and presentation standards.
5. Prepare cold foods.
Preparing cold foods.
6. Be sure to operate the stove, oven, and microwave.
Ensure proper operation of stoves, ovens, grills, and microwaves.
7. Monitor and inspect food to determine whether it has been cooked.
Monitor and test food to determine if it is cooked.
8. Arrange the work area, disinfect the kitchen area, table, tools, knives, etc.
Arrange work area, disinfect kitchen area, table, tools, knives, etc.
9. Check and ensure equipment and food temperatures are regulated and stored properly.
Check and ensure that equipment and food temperatures are properly adjusted and stored.
10. Supporting arising work requested by management.
Support work arising from management requests.
Yêu Cầu Công Việc
Passionate with hospitality and hotel industry
Good English is an advantage
Hình thức
Quyền Lợi
Được cung cấp 2 bữa/ngày với 5 ngày làm việc trong tuần
2. Offer uniform and laundry service for uniform
Được cung cấp và giặt ủi đồng phục
3. Offered the Internship allowance for:
Mức trợ cấp cho Thực tập sinh:
1. The first 3 months: 1,000,000 VND/month
3 Tháng đầu tiên: 1,000,000 VND/tháng
2. Fourth month and after: 1,500,000 VND/month
Tháng thứ 4 và các tháng sau đó: 1,500,000 VND/tháng
4. Have a chance promote to Full-time when finish the Internship
Sau khi kết thúc thực tập có cơ hội được trở thành nhân viên chính thức tại khách sạn
Mức lương
Từ 1 đến 3 triệu
Tham khảo: 10 Dấu hiệu nhận biết hành vi lừa đảo qua tin tuyển dụng.