Mô Tả Công Việc
- Establish good communication and good will with informal leaders and relevant members of local community
- Coordinate and organize the day to day operations of the department including planning and controlling
- Manage the develop and implementation of departmental standards
- Ensure all patrolling, inspection and escort duties are performed to a high standard
- Monitor and maintain all product and performance standards and ensure action is taken when standards are not met
- Ensure firearms and other weapons are not carried by staff when on duty
- Supervise emergency drills
- Oversee the security department including layout of security personnel and their detailed and regular training
- Perform leadership training for all senior security personnel
- Check and analyze all incoming reports to formalize action plan
- Maintain the loyalty and discipline of all security personnel
- Ensure all security personnel as well as hotel’s staff are adhering to P&P and security procedures
- Establish good cooperation with hotel’s senior staff with other hotels
- Coordinate with the local investigator in crimes & accident handling and investigating
- Prepare security plan for specific events (seminar, conference, government guest, with wedding etc.)
- Be familiar with property safety, first aid and fire and emergency procedures and operate equipment safely and sensibly
- Initiate action to correct a hazardous situation and notify supervisors of potential dangers
- Log security incidents and accidents in accordance with hotel requirements
- Works with Human Resources on department manning.
- Works with Director of Finance in the preparation and management of the budget.
- Complete the other tasks and jobs which assigned by the leader.
Yêu Cầu Công Việc
- Good communication skills.
Kĩ năng giao tiếp tốt.
- Food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
Giấy phép dịch vụ thực phẩm hoặc chứng nhận sức khỏe / xử lý thực phẩm hợp lệ theo yêu cầu của cơ
quan chính quyền địa phương.
- Problem solving and training abilities.
Khả năng xử lí vấn đề và khả năng đào tạo.
- Relevant certificates or degrees / Có chứng chỉ nghề bếp hoặc chế biến thức ăn hoặc các ngành nghề liên quan.
- 3 years related experience as Cafeteria Manager or an equivalent combination of education and culinary/kitchen operations experience.
Có 3 năm kinh nghiệm ở vị trí quản lí bếp ăn nhân viên hoặc ngành nghề liên quan đến ẩm thực.
Hình thức
Quyền Lợi
• Competitive salary/ Mức lương cạnh tranh
• Service charge (after Resort opens) / Phí phục vụ (Sau khi khu nghỉ mát mở cửa hoạt động)
• Duty meals/ Bữa ăn trong ca
• Transportation return Nha Trang to Cam Ranh/ Xe đưa đón CBVN từ Nha Trang – Cam Ranh
• Accommodation provided in KN Paradise for non-local employees (subject to availability) / Nơi ở cho quản lý nội trú là người ngoại tỉnh trong khu nghỉ mát KN Paradise
• Discounted accommodation in 9,200 Hotels and Resorts worldwide/ Được giảm giá lưu trú trong 9,200 khách sạn và khu nghỉ mát của tập đoàn trên toàn thế giới.
• Social insurance, health insurance and unemployment insurance/ Bảo hiểm xã hội, Bảo hiểm y tế và Bảo hiểm thất nghiệp.
• Annual bonus (paid before Tet Holiday)/ Thưởng hàng năm ( Được trả trước lễ Tết)
• Work related travel expenses paid by the company/Chi phí liên quan đến công việc, công tác sẽ được công ty chi trả.
• Annual salary review/ Xem xét tăng lương hàng năm
• Discounted accommodation at property and at all F&B outlets/ Được giảm giá lưu trú tại khu nghỉ mát và dịch vụ ăn uống tại tất cả các outlet của nhà hàng.
• Employee rewards program for excellence in service to guest and to colleagues/ Khen thưởng nhân viên xuất sắc trong phục vụ khách hàng cũng như đối với đồng nghiệp.
Mức lương
Thỏa thuận
Tham khảo: 10 Dấu hiệu nhận biết hành vi lừa đảo qua tin tuyển dụng.