Mô Tả Công Việc
1. Directs and co-ordinates all subordinate kitchen staff to ensure that all day to day operational matters are handled on time and that guest expectations are met.
Chỉ đạo và điều phối tất cả nhân viên Bếp để đảm bảo mọi vấn đề hoạt động hàng ngày được xử lý kịp thời và đáp ứng mong đợi của khách
2. Co-ordinates with Food and Beverage operations to ensure that all banqueting and restaurant operations function efficiently and on time.
Phối hợp với bộ phận ẩm thực để đảm bảo tất cả các chức năng tổ chức Tiệc và Nhà hàng hoạt động hiệu quả và đúng giờ.
3. Monitors the consistency of preparation and presentation in all food production areas to ensure that they conform to the requisite standards.
Giám sát việc chuẩn bị và trình bày thức ăn để đảm bảo tuân thủ các tiêu chuẩn cần thiết
4. Liaises with purchasing and suppliers to ensure that all food items ordered are delivered, and are of the appropriate quality at the most competitive prices.
Liên lạc với thu mua và các nhà cung cấp để đảm bảo rằng tất cả các mặt hàng thực phẩm được đặt hàng đều được giao và có chất lượng phù hợp với giá cạnh tranh nhất.
5. Conducts periodic checks of all food delivery and storage areas to ensure quality of food and standards of hygiene are maintained.
Tiến hành kiểm tra định kỳ tất cả các khu vực giao hàng và lưu trữ thực phẩm để đảm bảo duy trì chất lượng thực phẩm và tiêu chuẩn vệ sinh.
6. Prepares in conjunction with the F&B Manager an annual menu change cycle and ensures the relevant changes occur as planned.
Làm việc với Quản lý ẩm thực để thay đổi thực đơn hàng năm và đảm bảo các thay đổi có liên quan xảy ra theo kế hoạch.
7. Prepares and implements in conjunction with the F&B Manager an annual food and beverage promotion plan for all restaurants.
Cùng với Quản lý ẩm thực chuẩn bị và thực hiện kế hoạch quảng bá thức ăn và đồ uống hàng năm cho tất cả các nhà hàng.
8. Co-ordinates the design and implementation up of all buffet set ups, tea/coffee breaks and food displays including cubes, props and decorations ensuring they are maintained in good condition.
Phối hợp thiết kế và triển khai sắp xếp tiệc buffet, bữa ăn nhẹ và trưng bày thực phẩm bao gồm các hình khối, đạo cụ và đồ trang trí đảm bảo chúng được duy trì trong tình trạng tốt.
9. Ensures market list is prepared daily to ensure an adequate provision of fresh produce.
Đảm bảo danh sách mặt hàng được chuẩn bị hàng ngày để đảm bảo cung cấp đầy đủ sản phẩm tươi sống.
10. Ensures that accurate recipes are prepared and costed for all menu items.
Đảm bảo công thức món ăn được thực hiện chính xác và lên chi phí cho tất cả các mục trong thực đơn.
11. Utilises sales analysis in menu planning and implements menu techniques.
Sử dụng phân tích bán hàng trong việc chuẩn bị thực đơn và thực hiện các kỹ thuật chế biến món ăn.
12. Assists the F&B Manager in the preparation, monitoring and controlling of the Food and Beverage budget.
Hỗ trợ Quản lý ẩm thực chuẩn bị, theo dõi và kiểm soát ngân sách đồ ăn & thức uống.
13. Is responsible for the standards of cleanliness and hygiene in all kitchen and related areas.
Chịu trách nhiệm về các tiêu chuẩn vệ sinh và an toàn trong tất cả các bếp và các khu vực liên quan
14. Maintains an efficient administration within the department, preparing and submitting operational reports on time.
Duy trì hoạt động hành chính trong bộ phận, chuẩn bị và nộp báo cáo hoạt động đúng hạn
15. Ensures that employees are selected, trained, evaluated and rewarded in compliance with existing employee management systems.
Đảm bảo nhân viên được lựa chọn, đào tạo, đánh giá và khen thưởng tuân thủ theo hệ thống quản lý nhân viên hiện có.
16. Coaches, counsels, disciplines and develops subordinate employees.
Huấn luyện, tư vấn, kỷ luật và phát triển nhân viên cấp dưới
Yêu Cầu Công Việc
1. Contributes to the morale and team spirit of the hotel by maintaining effective relationships with colleagues.
2. Performs additional duties as directed by supervisors.
3. Is fully conversant with all health and safety, fire and emergency procedures.
4. Maintains a high standard of personal hygiene, dress, uniform, and body language.
5. Is polite and professional in any situation where the image or regulation of the hotel is represented.
6. Attends meetings and training as required by supervisors.
7. Ensures that all activities are carried out honestly, ethically, and within the parameters of Local Law.
Hình thức
Quyền Lợi
1. Receiving 100% of salary during probation time.
2. 22 standard working days per month.
3. Additional of Service Charge bonus & others attractive allowances.
4. Free-provided accommodation with full- equipped and modern facilities according to Banyan Group standards (Electric water heater, AC, TV, internet, cable TV).
5. Contribution of social insurance, health insurance and unemployment insurance based on total salary (from probation period).
6. Free-provided Bao Viet health and accident insurance.
7. 12 days annual leave.
8. Free training courses from basic to advance by Banyan Group Academy.
9. Young and dynamic working environment.
10. Positive career development opportunities.
11. Other attractive bonus policies for encouragement and motivation
Mức lương
Thỏa thuận
Tham khảo: 10 Dấu hiệu nhận biết hành vi lừa đảo qua tin tuyển dụng.