Mô Tả Công Việc
Adhere to local regulations concerning FSMS/ HACCP, health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.
Prepare, cooks, serves and stores.
Responsible for the effective presentation of staff meals and maintaining the staff dining room in a clean an hygienic manner.
Communicates politely and display courtesy to guests and internal customers.
Implements the hotel and department regulations, policies and procedures.
Performs related duties and special projects as assigned..
Yêu Cầu Công Việc
Minimum 02 years experience in the same position.
- Understand and cook well
- Able to work in a fast paced environment.
- Strictly follow food safety and Hygiene
Hình thức
Quyền Lợi
- chế độ làm việc 5 ngày/tuần
-Cơ hội đào tạo, học tập , taskforces
- BHXH, YT,TN full lương, gói bảo hiểm cao cấp và các chế độ phúc lợi khác theo chính sách công ty
Mức lương
Thỏa thuận
Tham khảo: 10 Dấu hiệu nhận biết hành vi lừa đảo qua tin tuyển dụng.