Mô Tả Công Việc
- Manages the daily kitchen utility operations and staff.
- Areas of responsibilities include dish room operations, night cleaning, back dock cleaning and maintenance, banquet plating and food running.
- Supervises kitchen employees not actively engaged in cooking (e.g., dishwashers, kitchen helpers, etc.).
- Strives to continually improve guest and employee satisfaction while maintaining the operating budget.
Yêu Cầu Công Việc
- High school diploma or GED
- 2 years experience in the culinary, food and beverage, or related professional area
Hình thức
Quyền Lợi
- Work in 5 star international hotel
- Attractive salary package, 02 months of probation with full salary & social insurance
- Career development opportunities with Marriott International
- Summer outing, Year-end bonus, Associate Appreciation week, Marriott Culture week and more
- Special Associate discount rate for hotel rooms and restaurants in Marriott properties worldwide
Mức lương
Thỏa thuận
Báo cáo tin tuyển dụng: Nếu bạn thấy rằng tin tuyển dụng này không đúng hoặc có dấu hiệu lừa đảo,
hãy phản ánh với chúng tôi.
Tham khảo: 10 Dấu hiệu nhận biết hành vi lừa đảo qua tin tuyển dụng.
Tham khảo: 10 Dấu hiệu nhận biết hành vi lừa đảo qua tin tuyển dụng.