Mô Tả Công Việc
2. Co-ordinates with Executive Chef in ensuring that pastry operations function efficiently and on time, and production quantities are met
3. Prepares duty rosters as directed
4. Monitors the consistency of preparation and presentation of all pastry production areas to ensure that they conform to the requisite standards.
5. Liases with Executive Chef regarding purchasing and supplies to ensure that all food items ordered are of the appropriate quality
6. Assists in the implementation of the annual promotion plan and menu change cycle
7. Helps to ensure that an accurate and up-to-date recipe bank is maintained
8. Assists in menu planning as directed
9. Assists in maintaining standards of hygiene and cleanliness in all pastry kitchen and related areas
10. Assists in the controlling and monitoring of all kitchen expenses.
Yêu Cầu Công Việc
2. Basic English skills/ Kỹ năng tiếng anh cơ bản
Hình thức
Quyền Lợi
• Competitive salary
Mức lương cạnh tranh
• Attractive benefits
Phúc lợi hấp dẫn
• General insurance provided for inpatient medical treatment
Bảo hiểm nội trú dành cho các trường hợp nằm điều trị tại bệnh viện
• Outpatient medical treatment claims
Bảo hiệm ngoại trú được bồi hoàn các chi phí khám
• Opportunity to attend various professional training courses
Có cơ hội được tham gia các khóa học để phát triển kỹ năng nghề nghiệp
• Opportunity to experience at Hotels and Resorts belonged to Banyan Group
Có cơ hội được trải nghiệm dịch vụ các khách sạn thuộc tập đoàn Banyan Group trên toàn thế giới
Mức lương
Thỏa thuận
Tham khảo: 10 Dấu hiệu nhận biết hành vi lừa đảo qua tin tuyển dụng.