Mô Tả Công Việc
Sets up tables in accordance with Restaurant policy.
Suggests food and beverages be well versed with the menu, method of preparation, and accompaniments.
Cleans and polishes Glassware, Chinaware, hollowware, and flatware.
Maintains cleanliness and mise-en-place level at the working station and service pantry for smooth operation.
Replenishes supply of linen and other Operating equipment.
Cleans and removes dishes from the table after service is completed.
Transports soiled dishes from the dining room to the kitchen and depositing them in proper placing at the Steward area.
Cleans all spillage during mealtime and at closing.
Maintains excellent grooming standard at all times.
Yêu Cầu Công Việc
- Mong muốn gắn bó lâu dài với công ty.
- Ưu tiên tốt nghiệp chuyên ngành có liên quan đến dịch vụ nhà hàng khách sạn.
- Ưu tiên ứng viên nghiêm túc, có trách nhiệm, có thể sắp xếp thời gian và có sức khỏe để làm việc hiệu quả.
Hình thức
Quyền Lợi
• Bữa ăn theo ca được cung cấp bởi Khách sạn
• Gửi xe miễn phí
• Môi trường làm việc an toàn, hiện đại
• Các khóa đào tạo theo tiêu chuẩn tập đoàn và khách sạn 5 sao
• Cơ hội trở thành nhân viên chính thức, phát triển nghề nghiệp tại khách sạn 5 sao cao cấp và sang trọng tại Hà Nội
Mức lương
Từ 5 đến 8 triệu
Tham khảo: 10 Dấu hiệu nhận biết hành vi lừa đảo qua tin tuyển dụng.