Mô Tả Công Việc
- To prepare the basic products and dishes according to established by a receipts.
- To observe strictly technological processes of the dishes preparation.
- To observe rules of the commodity neighborhood and rotation of products, to supervise terms of products realization.
- To release dishes on distribution strictly under checks and according to the standards established at restaurant outlet.
- Constantly support cleanliness and on the workplace according to requirements of the safety and hygiene kitchen rule.
- After each made operation the cook is obliged to clean the process equipment and working surfaces.
Yêu Cầu Công Việc
- Có sức khỏe tốt, chịu khó, siêng năng.
- Có kinh nghiệm phụ bếp
Hình thức
Quyền Lợi
- Đồng nghiệp: Thân thiện, hợp tác; chuyên nghiệp;
- Phúc lợi: Được đóng BHXH, BHYT; BHTN theo quy định của Bộ luật lao động;
- Ngày nghỉ: Theo quy định Bộ Luật Lao động hiện hành
Mức lương
Từ 5 đến 8 triệu
Tham khảo: 10 Dấu hiệu nhận biết hành vi lừa đảo qua tin tuyển dụng.