Mô Tả Công Việc
Prepare and present a broad array of cakes, pastries, desserts which meets customer expectations.
Maintain hygienic standards and practices
Maintains food orders and work orders.
Support and emulate the work culture, policies, procedures, and standardization set for by the Executive Chef.
Must have considerable knowledge of food preparation methods and techniques.
Must be able to work long hours and varying shifts.
Must be able to meet the attendance guidelines of the job and adhere to departmental and company policies.
Yêu Cầu Công Việc
Relevant Knowledge / Specialization
2- 3 years working experience required.
Degree or Diploma in Pastry and Baking or Culinary Skills or related field.
Strong understanding and appreciation of the concept of luxury and hospitality.
Skills
Problem solving
Motivating.
Organizational and training skills
Hình thức
Quyền Lợi
- Nơi làm việc: trung tâm quận 1;
- Môi trường hiện đại, sáng tạo, năng động và độc lập;
- Thu nhập: Ổn định + phúc lợi của công ty, thưởng; service charge
- Được nghỉ chế độ 12 ngày phép hàng năm;
- Được hưởng đầy đủ các chế độ theo quy định của nhà nước như: BHXH BHYT, BHTN.
Mức lương
Từ 8 đến 12 triệu
Tham khảo: 10 Dấu hiệu nhận biết hành vi lừa đảo qua tin tuyển dụng.