Mô Tả Công Việc
• Greet guests as they enter the restaurant and usher them to their table.
• Present menu and assist them on their orders by answering their inquires about food and beverage items
the menu and offer suggestion and recommendation.
• Maintain an up-to-date knowledge of the menu and daily specials.
• Take orders accurately including orders with special requests.
• Deliver and serve food at tables.
• Monitor guests' needs and promptly handle requests and provide assistance.
• Maintain table setting by clearing courses as completed, replacing utensils, refreshing water glasses, dealing with spills etc.
• Comply with SOP, workplace safety, health and hygiene policies and procedures.
• Responsible for accurate billing and entering of charges into the POS system.
• Assist in functions and events set-up.
• Any other duties as assigned
Yêu Cầu Công Việc
Ability to interact with customers, colleagues.
Problem solving, reasoning, motivating, organizational.
Communication English.
Hình thức
Quyền Lợi
2. 5 ngày làm việc theo quy định & 2 ngày nghỉ tuần
3. Đồng phục và 2 bữa ăn/ca làm việc
4. Cơ hội phát triển nghề nghiệp tại Tập đoàn khách sạn cao cấp và sang trọng nhất thế giới
5. BHXH theo Luật
6. Giảm giá phòng và giảm giá ẩm thực tại khách sạn Marriott
Mức lương
Thỏa thuận
Tham khảo: 10 Dấu hiệu nhận biết hành vi lừa đảo qua tin tuyển dụng.