Mô Tả Công Việc
Check work station to assure that chairs and tables are clean, condiment containers are filled and place settings are in proper order.
Kiểm tra nơi làm việc và đảm bảo rằng bàn, ghế sạch sẽ, các vật dụng sắp xếp ngăn nắp, các vật dụng chứa đồ phục vụ được chuẩn bị sẵn.
Receive guest orders and present to kitchen. Assemble food items such as rolls, butter, table covers and place on guest table. Pick up entrée when ready and serve to guest in the proper order of courses.
Nhận các yêu cầu đặt món của khách và chuyển cho Bộ phận Bếp. Phục vụ thức ăn, nước uống và đồ dùng cho khách. Phục vụ món khai vị khi đã sẵn sàng theo thứ tự các món khách đã gọi.
Assure that food and beverage are served at the desired temperatures and that guests have a sufficient supply of necessary items such as fresh water, face towel, etc.
Đảm bảo rằng thức ăn và thức uống khi phục vụ phải đảm bảo nhiệt độ hợp lý và khách đã có đủ các vật dụng cần thiết kèm theo như nước mát, khăn lau…
Serve food from trays and remove dishes from customer table after meal has been completed.
Phục vụ thức ăn chuyển từ khay và dọn đồ dùng từ bàn khách sau khi khách đã dùng xong.
Present check to customer and receive payment to cashier and return change to customer.
Đưa cho khách hóa đơn tính tiền và nhận tiền trả của khách chuyển cho nhân viên Thu ngân, trả tiền thối lại cho khách.
Be completely familiar with the menu and with food preparation methods; may assist guests in making selections.
Nhận biết rõ thực đơn và phương thức dọn món ăn lên bàn khách; giúp đỡ khách trong việc chọn món.
Cleaning table, reset tables.
Lau chùi bàn ăn, xếp đặt lại bàn ghế.
Yêu Cầu Công Việc
- Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.
- Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
- Able to read and write English
* Qualifications
- High School and /or Diploma in Hotel Management, Food & Beverage, or related field
* Experience
- Food service experience with general knowledge of restaurant operations preferred.
Hình thức
Quyền Lợi
• Shuttle bus between Resort and City.
• Staff cafeteria
• Full social insurance.
• Join in Staff activities: Yearly teambuilding, Staff birthday party, ...
Mức lương
Thỏa thuận
Tham khảo: 10 Dấu hiệu nhận biết hành vi lừa đảo qua tin tuyển dụng.