Tổng hợp việc làm cho sinh viên Đại học Thái Bình Dương theo ngành nghề. Nơi sinh viên tìm việc phù hợp và định hướng nghề nghiệp.
- Tư vấn các dịch vụ cho khách.
- Hỗ trợ hoàn thành các yêu cầu của khách thuê.
- Báo cáo công việc theo ngày, theo tháng
Maintains the transient rooms inventory for the hotel(s) and responsible for maximizing transient revenue. The Revenue Manager releases group rooms back into general inventory and ensures clean booking windows for customers. The position recommends pricing and positioning of cluster properties. In addition, the position oversees the inventory management system to verify appropriateness of agreed upon selling strategies.
1. Analyzing and Reporting Revenue Management Data
- Compiles information, analyzes and monitors actual sales against projected sales.
- Identifies the underlying principles, reasons, or facts of information by breaking down information or data into separate parts.
- Analyzes information and evaluates results to choose the best solution and solve problems.
- Using computers and computer systems (including hardware and software) to program, write software, set up functions, enter data, or process information.
- Generates and provides accurate and timely results in the form of reports, presentations, etc.
- Maintains accurate reservation system information.
- Analyzes period end and other available systems data to identify trends, future need periods and obstacles to achieving goals.
- Assists with account diagnostics process and validates conclusions.
2. Executing Revenue Management Projects and Strategy
- Updates market knowledge and aligns strategies and approaches accordingly.
- Achieves and exceeds goals including performance goals, budget goals, team goals, etc.
- Establishes long-range objectives and specifying the strategies and actions to achieve them.
- Takes a predetermined strategy and drives the execution of that strategy.
- Explores opportunities that drive profit, create value for clients, and encourage innovation; challenges existing processes/systems/products to make improvements.
- Provides revenue management functional expertise to cluster general managers, leadership teams and market sales leaders.
- Ensures that sales strategies and rate restrictions are communicated, implemented and modified as market conditions fluctuate.
- Manages rooms inventory to maximize cluster rooms revenue.
- Supports cluster selling initiatives by working with all reservation centers.
- Uses reservations system and demand forecasting systems to determine, implement and control selling strategies.
- Checks distribution channels for hotel positioning, information accuracy and competitor positioning.
- Communicates brand initiatives, demand and market analysis to hotels/clusters/franchise partners/owners.
- Understands and communicates the value of the brand name as it relates to franchise partnerships and revenue management opportunities.
3. More details will be discussed during interview
- Hỗ trợ khách khi cần.
- Trang trí thẩm mỹ khu vực quầy bar
- Thực hiện công việc pha chế thức uống và phục vụ khách đúng quy trình kỹ thuật
- Đảm bảo phục vụ khách với tác phong lịch sự và hiệu quả, áp dụng đúng tiêu chuẩn của khách sạn, nhiệt tình giúp đỡ khách hàng khi cần thiết.
- Thăm hỏi ý kiến khách hàng về chất lượng thưc uống và chất lượng phục vụ
- Lập báo cáo hàng hoá và báo cáo tài chính vào cuối ca
- Ghi sổ giao ca những thông tin cần thiết liên quan đến ca sau
- Giải đáp những thắc mắc của khách hàng trong phạm vi quyền hạn hoặc báo cáo cấp trên
- Đảm bảo khu vực làm việc, ly cốc, trang thiết bị luôn được sạch sẽ
- Tuân thủ các tiêu chuẩn và quy định về ATVSTP
Vào kho chuẩn bị các trang thiết bị, dụng cụ, đồ vải cần thiết phục vụ quá trình làm phòng.
Thực hiện quy trình làm phòng theo tiêu chuẩn của khách sạn, tùy thuộc vào từng loại phòng khác nhau: phòng trống bẩn, phòng trống sạch, phòng khách đang ở, phòng VIP.
Trong quá trình làm phòng khách, nếu phát hiện đồ vật khách để quên – thực hiện quy trình xử lý đồ thất lạc trong khách sạn.
Sẵn sàng cung cấp thông tin về các dịch vụ trong khách sạn, thông tin du lịch địa phương khi khách hỏi.
Bàn giao chìa khóa phòng cho giám sát ca/ thư ký buồng sau khi xong việc.
- Be discussed on the interview.
- Hỗ trợ setup bộ phận Ẩm thực giai đoạn pre- opening
- Xây dựng và thực hiện chiến lược kinh doanh của Nhà hàng phù hợp với yêu cầu của Chủ đầu tư
- Kiểm soát và giám sát chi phí, doanh thu của Bộ phận
- Kỹ năng quản lý và đào tạo nhân viên
- Đảm bảo chất lượng dịch vụ Khách hàng
Follow all company policies and procedures, including safety and security; report accidents, injuries, and unsafe work conditions to manager; complete safety training and certifications. Ensure uniform and personal appearance are clean and professional; maintain confidentiality of proprietary information; protect company assets. Speak with others using clear and professional language and answer telephones using appropriate etiquette. Develop and maintain positive working relationships with others and support team to reach common goals. Comply with quality expectations and standards. Move, lift, carry, push, pull, and place objects weighing less than or equal to 25 pounds without assistance. Move over sloping, uneven, or slippery surfaces. Reach overhead and below the knees, including bending, twisting, pulling, and stooping. Stand, sit, or walk for an extended period of time. Perform other reasonable job duties as requested by Supervisors.
Follow all company policies and procedures, including safety and security; report accidents, injuries, and unsafe work conditions to manager; complete safety training and certifications. Ensure uniform and personal appearance are clean and professional; maintain confidentiality of proprietary information; protect company assets. Speak with others using clear and professional language and answer telephones using appropriate etiquette. Develop and maintain positive working relationships with others and support team to reach common goals. Comply with quality expectations and standards. Move, lift, carry, push, pull, and place objects weighing less than or equal to 25 pounds without assistance. Move over sloping, uneven, or slippery surfaces. Reach overhead and below the knees, including bending, twisting, pulling, and stooping. Stand, sit, or walk for an extended period of time. Perform other reasonable job duties as requested by Supervisors.
Follow all company policies and procedures, including safety and security; report accidents, injuries, and unsafe work conditions to manager; complete safety training and certifications. Ensure uniform and personal appearance are clean and professional; maintain confidentiality of proprietary information; protect company assets. Speak with others using clear and professional language and answer telephones using appropriate etiquette. Develop and maintain positive working relationships with others and support team to reach common goals. Comply with quality expectations and standards. Move, lift, carry, push, pull, and place objects weighing less than or equal to 25 pounds without assistance. Move over sloping, uneven, or slippery surfaces. Reach overhead and below the knees, including bending, twisting, pulling, and stooping. Stand, sit, or walk for an extended period of time. Perform other reasonable job duties as requested by Supervisors.
Làm việc tại: Lô CN1-2-3 và CN1-2-4 Cụm công nghiệp Trảng É, Xã Suối Cát, Huyện Cam Lâm, Tỉnh Khánh Hòa
1. Bảo hành, sửa chữa, lắp đặt sản phẩm
2. Quản lý Linh kiện, hàng hoá
3. Công việc khác