Tổng hợp việc làm cho sinh viên Đại học Giao thông vận tải theo ngành nghề. Nơi sinh viên tìm việc phù hợp và định hướng nghề nghiệp.
POSITION SUMMARY
Responsible for serving food and beverages in guest room efficiently and in a most courteous manner. Carry out all duties in accordance with tasks and descriptions with reference to established rules and policies.
RESPONSIBILITIES
- To ensure guest satisfaction by providing excellent food and beverage service, in a friendly, competent and professional manner. Promoting a fun work environment and being a team player.
- Performs any other duties as may be assigned by your superior.
- Suggests food and beverages to be well versed with the menu, method of preparation and accompaniments.
- Cleans and polishes Glassware, China ware, hollowware and flatware.
- Maintains cleanliness and mise-en-place level at working station and service pantry for smooth operation.
- Replenishes supply of linen and other Operating equipment.
- Obtains requested items from the storeroom.
- Keeps general appearance and maintenance of working areas.
- Follows correct sequence of service outlined in the Standard Operating Manual.
- Sets up tables in accordance with policy.
- Cleans and removes dishes from the table after service is completed.
- Transports soiled dishes from guest room to kitchen and depositing them in proper placing at the Steward area.
- Cleans all spillage during mealtime and at closing.
- Maintains excellent grooming standard at all times.
- Good command food product and menu knowledge.
- Attends all training sessions as scheduled.
- Responsible to ensure that have a clear understanding of the Hotel’s fire drill, policies & procedures and house rules.
- To conduct and attend periodic and daily meetings as required.
- Establishes effective employee relations and maintain the highest level of professionalism, ethic and attitude towards all Resraurantl guests, clients, heads of department and employees
- Maintain a safe and Secure Working environment.
- Tìm kiếm và phát triển khách hàng có nhu cầu thẻ tín dụng, tài khoản & Bảo hiểm phi nhân thọ (sức khoẻ, bảo hiểm xe cơ giới...)
- Hỗ trợ khách hàng process hồ sơ
- Mở rộng và phát triển mạng lưới khách hàng
- Đảm bảo chỉ tiêu đề ra ( thẻ tín dụng, Tài khoản & BHPNT)
• Phục vụ và hướng dẫn khách vào bàn đã được dọn dẹp sạch sẽ và có sẵn; kéo ghế; đặt thực đơn sạch/hiện tại trước mặt khách,…
• Hướng dẫn khách vào nhà hàng và luôn sẵn sàng giúp đỡ mỗi khi cần thiết
• Di chuyển và sắp xếp bàn, ghế hợp lí; thiết lập chỗ ngồi cho những nhóm có yêu cầu đặc biệt
• Hiểu biết và có khả năng làm việc với cả nhóm để set up theo yêu cầu của khách hàng ví dụ như kiểu lớp học, kiểu dạ tiệc, kiểu tiệc tự chọn hay hình chữ U
• Đảm bảo thiết lập vị trí ngồi thích hợp và mỗi khách đều có khăn ăn, bộ dụng cụ ăn sạch, và mỗi một đồ vật đều là một phần của sự thiết lập tiêu chuẩn.
• Kiểm tra các loại thực đơn để chắc chắn rằng chúng vẫn đang được sử dụng, sạch sẽ, phong phú và không có nếp nhăn.
• Duy trì sự sạch sẽ khu vực làm việc trong suốt cả ngày, luôn đảm bảo những nơi mình đi qua được sạch sẽ.
• Học và thực hành các bước phục vụ khách hàng của bộ phận ẩm thực.
• Học và nắm được kỹ năng trình bày thực đơn cho khách.
• Học và thực hành kỹ năng nhận order đồ ăn cho khách.
• Hoàn thành các nhiệm vụ cuối ngày bao gồm chuẩn bị đủ đồ dùng cho ca sau
• Kiểm tra sự sạch sẽ và hình thức của tất cả đồ sứ, đồ thủy tinh và đồ bạc trước khi sử dụng.
Thông tin chung
Vị trí công việc: Kế toán nội bộ
Thời gian làm việc: T2-T6: 8-17h, T7: 8-12h
Bộ phận: Kế toán
Mô tả công việc