Tổng hợp việc làm cho sinh viên Đại học Kinh tế - ĐH Đà Nẵng theo ngành nghề. Nơi sinh viên tìm việc phù hợp và định hướng nghề nghiệp.
To uphold A La Carte standards and to be responsive to the instructions of the Head Chef/Pastry and Bakery Chef De Parties . The role of the Commis Chef will be to accommodate the dining requests and nutritional needs of all guests. The Commis Chef will be required to prepare all menu bakery and pastry items to the quality and standard of the hotel standard recipe cards/menus.
The Commis Chef will be required to conduct their duties in a courteous, safe and efficient manner, in accordance with the hotel’s policies and procedures, ensuring that a high level of service is maintained.
-Làm thủ tục check in và check out cho khách.
- Tiếp nhận và trả lời tất cả các cuộc gọi khác liên hệ đến.
- Giải quyết than phiền của khách trong quá trình lưu trú.
- Các công việc khác có liên quan đến bộ phận lễ tân
- Các công việc khác sẽ trao đổi cụ thể trong quá trình phỏng vấn.
- Làm thủ tục check in và check out cho khách.
- Tiếp nhận và trả lời tất cả các cuộc gọi khác liên hệ đến.
- Giải quyết than phiền của khách trong quá trình lưu trú.
- Các công việc khác có liên quan đến bộ phận lễ tân
- Các công việc khác sẽ trao đổi cụ thể trong quá trình phỏng vấn.
Yêu cầu: chăm chỉ, siêng năng, trung thực, ưu tiên có kinh nghiệm lễ tân 1 thời gian, biết sử dụng phần mềm smile, biết giao tiếp tiếng anh
-Kiểm tra phòng khi check in và check out
-Đảm bảo khu vực khách sạn luôn sạch sẽ.
-Các công việc khác trao dổi khi phỏng vấn.
- Niềm nở tiếp đón khách, mở cửa sách đồ cho khách
- Đảm bảo an toàn tuyệt đối tài sản, cơ sở vật chất của khách sạn cũng như của khách hàng.
- Chấp hành nghiêm túc thời gian làm việc cũng như nội quy của khách sạn.
- Thực hiện các công việc khác theo yêu cầu của quản lý.
- Developing annual marketing communication budgets and action plans
- Developing and implementing the advertising budget for both local and international markets
- Planning, directing, controlling, coordinating and participating in all markets/data analysis and social media activities
- Assisting the Food & Beverage with yearly promotional and strategic plan, including the E-Marketing platforms to improve both positioning and market perception
- Oversee and implement retention strategies using email, newsletters, and social online media to increase the customer’s frequency as part of an overall strategy to develop direct bookings to the hotel via the brand website
- Plan, manage and execute Paid search and Paid Digital Media campaigns, including but not limited to account set up, strategy development, organization, optimization and management.
- Manage media vendors, contracts pay outs budgets accruals and invoices
- Day to day implementation of performance marketing tactics on all channels which includes search marketing , meta search and other potential digital channels.
- Monthly web direct performance
- Research and competitor analysis in travel and hospitality market in Danang to identify new opportunities develop strategies for new channels
- Prepare related reports on analysis of social media
- Leads a team of Marketing executive, digital marketing executive , Graphic artist
- Liaises on e-commerce initiatives with Revenue Manager
- Reports to Director of sales and marketing
o supervise cleanliness and set up to be according standard during opening and closing procedure.
Để giám sát sự sạch sẽ và thiết lập để được theo tiêu chuẩn trong quá trình mở và đóng cửa.
• To conduct recreation staff duties.
Để thực hiện nhiệm vụ của nhân viên giải trí.
• To contribute to the high level of services in accordance with the hotel’s standard as prescribed in Standard Operation
Manual.
Để đóng góp cho mức dịch vụ cao theo tiêu chuẩn của khách sạn như được quy định trong Sách hướng dẫn vận hành tiêu
chuẩn.
• To assist to coordinating and supervising staff in professional manner.
Giúp phối hợp và giám sát nhân viên chuyên nghiệp.
• To maintain in department- training program and keep rechecking Standard of Services
Để duy trì trong chương trình đào tạo của bộ phận và tiếp tục kiểm tra lại Tiêu chuẩn Dịch vụ
• To implement recreation staff adequate support from sick leave to annual leave while maintaining the work balance in staff
schedule.
Để thực hiện các nhân viên giải trí hỗ trợ đầy đủ từ nghỉ ốm đến nghỉ phép hàng năm trong khi duy trì số dư công việc trong
lịch trình của nhân viên.
• To provide on the job training to new staff member.
Cung cấp đào tạo nghề cho nhân viên mới.
• To train and supervise the service and daily activities when needed.
Đào tạo và giám sát dịch vụ và các hoạt động hàng ngày khi cần thiết
• To practice in new training programs as required.
Để thực hành trong các chương trình đào tạo mới theo yêu cầu.
• To monitor staff performance and assist the Supervisor and manager in staff evaluation
Theo dõi thành tích của nhân viên và hỗ trợ Giám sát và người quản lý đánh giá nhân viên
• To assist with demonstrations and events as required.
Để hỗ trợ các cuộc trình diễn và sự kiện theo yêu cầu.
• To update the recreation log book and be aware of department and hotel information.
Để cập nhật sổ nhật ký giải trí và nhận biết thông tin về phòng ban và khách sạn
• To maintain stock at correct levels
Để duy trì kho chứa ở mức chính xác
• To fill in inventory report accurately
Để điền chính xác báo cáo báo cáo các hoạt động hàng ngày
• To complete all assignments stated by deadlines with the Recreation manager or supervisor’s guidelines.
Để hoàn thành tất cả các bài tập được nêu trong thời hạn với hướng dẫn của người quản lý giải trí hoặc người giám sát
• To handle guest complain on duty period
Giải quyết khách phàn nàn trong ca
• To make sure all area are checking and cleaning
Đảm bảo tất cả các khu vực luôn được kiểm tra và nhắc nhở nhân viên làm vệ sinh nếu cần thiết
• To make sure well maintain of operation
Đảm bảo duy trì tốt vận hành.
• To make sure all of guest information from outside or VIP in-house are informed to team
Đảm bảo luôn nắm thông tin khách khi sử dụng dịch vụ của bộ phận, khách bên ngoài, khác VIP trong khách sạn
• To make sure all equipment are well maintain and operate
Đảm bảo tất cả công cụ dụng cụ bảo quản tốt và hoạt động tốt
• To make sure all staff are well assignment and suitable to work on