Tổng hợp việc làm cho sinh viên Đại học Kinh tế - ĐH Đà Nẵng theo ngành nghề. Nơi sinh viên tìm việc phù hợp và định hướng nghề nghiệp.
- Hướng dẫn khách trong quá trình lưu trú
- Các công việc khác tại Tiền Sảnh
Job Description
Mô tả Công Việc
Trao đổi cụ thể khi phỏng vấn
- Chi tiết sẽ trao đổi khi phỏng vấn
- Chi tiết sẽ trao đổi khi phỏng vấn
• Đảm bảo các công cụ dụng cụ và trang thiết bị luôn sạch sẽ và sẵn sàng phục vụ khách
• Chịu trách nhiệm bảo quản dụng cụ, thiết bị, kho.
• Đảm bảo luôn cung cấp cho khách dịch vụ tốt nhất.
• Báo cáo với Quản lý nhà hàng tất cả vấn đề xảy ra trong ca.
- Phục vụ đồ ăn thức uống cho khách
- Nhận order chuyển cho bộ phận bếp.
- Làm việc theo yêu cầu của Trưởng Bộ Phận .
I. GENERAL MISSION
Make foods as per menu request or as required by Exe.Chef
II. DUTIES AND RESPONSIBILITIES
*Directly cook food under guidance and assignment of CDP or Sous chef or Exe.chef
*Make all dressing and stock for an amount of dishes
*Know all the quantitative of dishes in the menu and prepare all the material necessary for a shift
*Keep all working areas clean and tidy and ensure no cross contamination
*Know the way to handle all the unusual incidents bout menu changing, number of guests and equipment malfunction
*Well maintain all the utensils and equipment in the kitchen
*Clean the working area, ensure the food safety
*Check fridges and area thoroughly to avoid spoilage.
*Responsible for the wastage and try to minimize the spoilage
*Report maintenance, hygiene and hazard issues
*Comply with hotel security, fire regulations and all health and safety and food safety legislation
*Be environmentally aware
*Other tasks as requested by the Executive Chef