Tổng hợp việc làm cho sinh viên Đại học Kinh tế - ĐH Đà Nẵng theo ngành nghề. Nơi sinh viên tìm việc phù hợp và định hướng nghề nghiệp.
Chi tiết trao đổi trực tiếp khi phỏng vấn
Chi tiết trao đổi trực tiếp khi phỏng vấn
- Nội dung nhiệm vụ và công việc sẽ được trao đổi cụ thể khi phỏng vấn
- Thực hiện và hướng dẫn khách làm thủ tục checkin, checkout.
- Bố trí phòng, thực hiện thủ tục lưu trú theo quy định.
- Tiếp nhận và trả lời các cuộc điện thoại đến tổng đài khách sạn.
- Báo cáo theo yêu cầu của cấp trên.
- Một số công việc khác của một Nhân viên Lễ tân theo sự phân công của cấp trên.
- Kiểm soát và sắp xếp hàng hóa theo quy định trong kho.
- Đánh dấu hàng hóa
- Đóng gói, luân chuyển, giao nhận hàng hóa phục vụ bán hàng trong khu vực công ty
- Các công việc khác liên quan đến kho vận theo chỉ đạo của cấp trên
Chi tiết trao đổi trực tiếp khi phỏng vấn
Trao đổi khi phỏng vấn
- Thu thập đầy đủ và chính xác các hóa đơn, chứng từ thuế GTGT đầu vào, đầu ra theo quy định.
- Kiểm tra tính hợp lệ, hợp pháp của hóa đơn, chứng từ. - Lập và lưu trữ sổ sách thuế theo quy định.
- Hạch toán thuế GTGT, thuế thu nhập doanh nghiệp, thuế thu nhập cá nhân theo quy định.
- Lập báo cáo tài chính liên quan đến thuế.
- Tính toán và nộp thuế đúng hạn.
- Tham gia thực hiện các công việc khác theo yêu cầu của cấp trên.
- Chuẩn bị, dọn rửa các thiết bị, dụng cụ trong bộ phận Bếp .
- Làm các công việc tạp vụ trong bếp.
- Giữ gìn vệ sinh khu vực Bếp và Nhà hàng.
- Thực hiện các công việc khác theo sự phân công của quản lý.
Make each meal a feast for the eyes and treat for the taste buds. With your own signature flare, you’ll turn our high standards into memorable meals for every guest
Own your kitchen – keep on top of supplies and equipment, and minimise waste
Tell your supervisor or duty manager about any unsafe equipment, low supplies or safety incidents
Help create a safe space by following our safety procedures and wearing necessary protective equipment
Be cleaner than clean – meet or exceed local cleanliness and hygiene laws
Be cleaner than clean – meet or exceed local cleanliness and hygiene laws
Help with washing up and other kitchen duties when needed
Give guests a better experience by helping with any queries or advice
Wear your uniform with pride
Take on other ad-hoc duties when the whole team needs to pull together
Prepare special meals or substitute items. Regulate temperature of ovens, broilers, grills, and roasters. Pull food from freezer storage to thaw in the refrigerator. Ensure proper portion, arrangement, and food garnish. Maintain food logs. Monitor the quality and quantity of food that is prepared. Communicate assistance needed during busy periods. Inform Chef of excess food items for use in daily specials. Inform Food & Beverage service staff of menu specials and out of stock menu items. Ensure the quality of the food items. Prepare and cook food according to recipes, quality standards, presentation standards, and food preparation checklist. Prepare cold foods.
Assist management in hiring, training, scheduling, evaluating, counseling, disciplining, and motivating and coaching employees; serve as a role model. Follow all company and safety and security policies and procedures; report maintenance needs, accidents, injuries, and unsafe work conditions to manager; complete safety training and certifications. Ensure uniform and personal appearance are clean and professional; maintain confidentiality of proprietary information; protect company assets. Anticipate and address guests’ service needs. Speak with others using clear and professional language. Develop and maintain positive working relationships with others; support team to reach common goals; listen and respond appropriately to the concerns of other employees. Ensure adherence to quality expectations and standards. Stand, sit, or walk for an extended period of time. Reach overhead and below the knees, including bending, twisting, pulling, and stooping. Move, lift, carry, push, pull, and place objects weighing less than or equal to 25 pounds without assistance. Perform other reasonable job duties as requested by Supervisors.