Tổng hợp việc làm cho sinh viên Học viện Ngân hàng theo ngành nghề. Nơi sinh viên tìm việc phù hợp và định hướng nghề nghiệp.
- Thu thập, ghi chép, tổng hợp các nghiệp vụ kinh tế phát sinh của đơn vị phụ trách một cách trung thực, chính xác và kịp thời theo chuẩn mực Kế toán Việt Nam và chế độ Kế toán Việt Nam.
- Lập và nộp hồ sơ kê khai thuế hàng Quý.
- Lập báo cáo tài chính năm, Báo cáo quyết toán thuế TNDN, TNCN ... theo quy định hiện hành.
- Lưu trữ Hồ sơ kế toán logic, đầy đủ theo đúng quy định.
TRÁCH NHIỆM CHÍNH
1. Hạch toán kế toán:
- Thu thập và lập các chứng từ kế toán, kiểm tra và soát xét tính hợp pháp của hoá đơn, chứng từ;
- Thu thập và xử lí các tài liệu đi kèm với chứng từ, hoá đơn để đảm bảo tính hợp pháp và hợp lệ của các khoản thu-chi;
- Cập nhật và xử lý thông tin, hạch toán số liệu kế toán vào phần mềm kế toán theo đúng chế độ/chuẩn mực kế toán;
- Lập hoá đơn GTGT/Phiếu xác nhận dịch vụ/Phiếu thu, chi...;
- Lập báo cáo kết quả hoạt động kinh doanh, bảng cân đối kế toán định kỳ hoặc đột xuất và báo cáo, giải trình cho Người quản lý trực tiếp;
- Thực hiện việc lập, kê khai các báo cáo thuế và các báo cáo khác;
- Quyết toán thuế liên quan tới hoạt động của đơn vị;
- Lưu trữ, bảo mật các hồ sơ, chứng từ, tài liệu kế toán và cung cấp các thông tin liên quan cho Người quản lý trực tiếp;
- Phối hợp với tổ chức kiểm toán để thực hiện kiểm toán sổ sách kế toán hàng năm theo yêu cầu của tổ chức (nếu có).
2. Tham gia xây dựng và kiện toàn hệ thống quản lý tài chính - kế toán:
- Tham gia soạn thảo và đề xuất ban hành các quy chế quản lý tài chính, quản lý chi tiêu nội bộ; quy chế lương, thưởng của công ty;
- Tham gia xây dựng quy trình, biểu mẫu chuyên môn nghiệp vụ, quy trình hạch toán kế toán, thanh quyết toán...;
- Tham gia hướng dẫn và giám sát việc thực hiện tại các phòng ban;
- Lập và hoàn thiện các Báo cáo kế toán nội bộ cho đơn vị theo yêu cầu của Ban giám đốc.
3. Phối hợp thực hiện các công việc khác
- Thực hiện các nhiệm vụ khác liên quan đến tài chính - kế toán theo yêu cầu của Người quản lý trực tiếp và/hoặc Ban giám đốc.
- Chịu trách nhiệm trước Ban lãnh đạo về kết quả hoạt động kinh doanh tại cơ sở phụ trách
- Lập và triển khai Kế hoạch kinh doanh;
- Phối hợp với phòng kinh doanh, bộ phận Marketing thực hiện các chương trình chung của hệ thống và riêng của cơ sở;
- Kiểm soát chi phí: nhân sự, nguyên vật liệu, chi phí chung
- Chăm sóc khách hàng đảm bảo chất lượng dịch vụ theo đúng quy trình, yêu cầu từ Ban lãnh đạo
- Quản lý, tuyển dụng, đào tạo nhân viên. Sắp xếp thời gian làm việc cho nhân viên đảm bảo không vượt chi phí nhân sự định biên;
- Đánh giá hiệu quả công việc của nhân viên, đề xuất khen thưởng, tăng lương, thăng chức cho nhân viên
2. Yêu cầu công việc:
3. Quyền lợi chung:
1. Make sure that all the FO Department follow up theirs Standard and Procedures and to to ensure optimum occupancy and average room rate for the purpose of maximizing revenue
2. Monitor Front Office, and particularly Guest Relations personnel, to ensure priority members known repeat guests and other VIPs receive special attention and recognition
3. Promote Inter-Hotel sales and in-house facilities and monitors Front Office Marketing techniques and upselling in line with FIT marketing program and maintain inter-departmental relationships to ensure seamless customer service
4. Assume overall responsibility for maintaining standards to ensure furnishings facilities and equipment are clean, in good repair and well maintained
5. Works with superior in the preparation and management of the department’s budget
6. To manage the recruitment, training and development of the staff according to the human resources procedures and the quality guide.
- Kế thừa phiếu xuất kho, đối chiếu thông tin hóa đơn và phiếu bán hàng. Xuất hóa đơn GTGT
- Đối chiếu và thu hồi công nợ
- Báo cáo doanh thu và công nợ hàng ngày. Báo cáo doanh thu, sản lượng hàng tháng
- Đồng bộ dữ liệu sang Thuế
- Theo dõi VAT từng ngày, lập bảng kê đầu ra hàng tháng. Kết hợp lên báo cáo VAT khi có yêu cầu
- Hoàn thiện, sắp xếp và lưu trữ chứng từ
- Thực hiện các công việc khác theo phân công của quản lý.
• As the project leader, he/she should support GM to lead and grow all Guest Experience initiatives within the property
• Focuses on guest satisfaction when identifying business improvement opportunities
• Represent the guests’ voice within the hotel; centralize and analyse all available guest feedback concerning hotel products and services (directly from guests and tools: VOG, Local Measure, Accor Customer Digital Card, ResaVision…)
• Encourage staff to invite guests to answer to the hotel guest satisfaction survey
• Fully master guest satisfaction tools to monitor and drive the Reputation Performance Score (RPS) as well as CompIndex
• Manage responses to all guest feedback, as per AccorHotels’recommendation
• Share guest insights during morning briefing to GM, HOD and employees: negative as well as positive feedbacks (develop recognition of employees)
• Performing root-cause analysis in each touchpoints, problem resolution & prevention plans, following-up on necessary actions and implementation
• Deep Dive on Member’s experience and satisfaction and work closely with the loyalty activist
• Conduct weekly HOD meeting to communicate performance, support and follow up on action plans
• Lead and develop a team of Guest Experience Champions within the hotel to infuse the guest experience centric culture and keep improving guest satisfaction to drive preferences
• Champion the internal communication of Guest Experience related matters to all employees including performance, best practices implemented in other AccorHotels (CXC)
• Conducts Guest Experience Management induction for new hires
BRAND ASSURANCE AND QUALITY PROGRAM
• Embrace and communicate the Brand Assurance Program and all new brand/quality initiatives effectively to all stakeholders
• Is fully knowledgeable about the brand essentials (standards), checks and ensures full implementation across all departments
• Review and follow up on action plans proposed by each department post-mystery audit
• Take the initiative to actively implement daily / weekly cross-department assessments and appoint staff and empower them in doing the task
• Conduct quarterly full self-assessments
• Set internal target to ensure the highest audit score during the mystery audit
OPERATIONAL: GUEST SERVICE
• Has regular and close interactions with hotel guests to collect feedbacks and ideas
• Ensure VIP guests’ experience meet expectation from pre-arrival to departure
• Train, direct and monitor guest relation team performance to ensure all standards and operation procedures are adhered to
• Takes pride in delivering a high quality service
• Exhibit problem solving skill in efficient and timely manner, has ability to recover guest experience from negative into positive one
• Allows and supports team members to resolve internal and external guest service issues
OTHER INVOLVEMENT
• HEARTIST: The Guest Experience Manager works closely with T&C to ensure the entire hotel team fully embrace Heartist service culture as it will help enhancing guest experience. Takes pride in posting Sparkle moments on the CXC (Customer Experience Community)
• ACDC: The Guest Experience Manager works closely with the ACDC Champion in embracing the platform, collecting and using guest preferences to personalize guest’s experience. Takes pride in posting Sparkle moments on the CXC (Customer Experience Community)
• Attend regional/country Guest Experience meetings/trainings as required
Main Complexity/Critical issues in the Job
• The ability to manage projects strategically, while being hands-on and detail-oriented, acting as a catalyst for making things happen
• Capacity to work independently and with stakeholders in order to enhance the Guest Experience with relevant/innovative products, services and programs
• Coordinate, communicate and get buy-in from the different stakeholders at various levels
• The ability to influence stakeholders
• The ability to create and lead a guest-centric culture at the property
• Act as a role-model and inspire behavioral change
• Lead and foster excellence and innovation
• Manage the General Manager’s diary to co-ordinate meetings/appointments, and to ensure smooth running of such meetings
• Screen/handle telephone calls, appointments, mails and emails and take action accordingly
• Take minutes at the Executive Committee Meeting
• Provide a bridge for smooth communication between the Executive Office and internal departments, demonstrating leadership to maintain credibility, trust and support with managers and staffs
• Translate and interpret in meetings, and follow items in meeting minutes on behalf of GM/HM
• Prepare and manage correspondences with internal and external parties for General Manager’s signature
• Complete critical aspects of deliverables with a hands-on approach, including drafting acknowledgement letter, proposal, personal correspondence, presentation documents and other tasks that facilitate GM ỏ HM’s ability to effectively lead the Hotel
• Attend to requests from divisional, corporate or owners offices and facilitate it accordingly
• Attend to residents/patrons’ special requests or complaints that are directed to the General Manager
• Co-ordinate travel arrangements in a highly efficient manner and prepare detailed travel file accordingly
• Ensure approval forms are prepared for the General Manager for signature and approval of the Vice President, Operations, Owners e.g. leave application forms, travel approval forms, expense claims reports, etc.
• Maintain systematic up-to-date filing and tracing systems
• Maintain and update Executive Committee and Department Heads’ leave record
• Maintain and update ‘Manager-On-Duty’ schedule
• Be able to collate information from variable reports or proposals, clarify information to develop adhocs or analytic report for GM/ HM to review
• Prepare monthly financial data reports or other reports as requested by General Manager and/or Hotel Manager
• Maintain confidentiality of sensitive matters/issues
• Manage and upkeep the functionality and cleanliness of the office
• Ensure adequate stock of office stationery
• Maintain a high level of professionalism and project a positive image of the organization.
Hỗ trợ Quản lý cửa hàng quản lý việc kinh doanh tại cửa hàng.
Duy trì, kiểm soát tiêu chuẩn về chất lượng dịch vụ, vệ sinh an toàn thực phẩm.
Hỗ trợ các bộ phận, khu vực trong cửa hàng trong mọi tình huống.
Hỗ trợ quản lý nhà hàng thực hiện kế hoạch làm việc, tuyển dụng, đào tạo nhân viên.
Sắp xếp ca làm việc cho nhân viên
Sắp xếp, thực hiện các hoạt động marketing, sự kiện, chương trình khuyến mại...
Báo cáo cuối ca, tuần, tháng và các công việc khác theo yêu cầu từ Quản lý...