Mô Tả Công Việc
• Prepare and present menu items showing variety and flair, within the cost margins specified by the hotel
• Provide efficient, friendly and professional service to all guests
• Maintain a clean and hygienic work environment whilst ensuring a product of high quality and presentation standards.
• Keep all working areas clean and tidy. Ensure all equipment is maintained, serviced and cleaned
Yêu Cầu Công Việc
Minimum of 1 year as Pastry commis in 5* Hotel/ Resort
Good communication in both English and Vietnamese
Good food hygiene and safety
Hình thức
Quyền Lợi
- Cơ hội học tập và phát triển
- 2 ngày nghỉ 1 tuần
- Công ty cung cấp đồng phục và bữa ăn trong ca làm việc
- Những phúc lợi khác sẽ được chia sẻ trong quá trình phỏng vấn
Mức lương
Thỏa thuận
Tham khảo: 10 Dấu hiệu nhận biết hành vi lừa đảo qua tin tuyển dụng.