Tổng hợp việc làm cho sinh viên Đại học Bà Rịa - Vũng Tàu theo ngành nghề. Nơi sinh viên tìm việc phù hợp và định hướng nghề nghiệp.
• Provide a professional, advisory and support service to the Chief Engineer to assist in meeting the strategic goals of the department.
• Supervise and control the Maintenance Request System.
• Control, initiate and undertake assigned capital projects, from design and pricing to construction and commissioning.
• Analyze, monitor and maintain records relating to Utility costs throughout the Hotel.
• Oversee the general cost control aspects of maintenance.
• Carry out regular inspections of plant and equipment and ensure that inspections required by Government authorities are conducted and documented.
• Control and supervise the Fire Protection Preventative Maintenance Program.
• Ensure proper measures are taken to protect the environment as per local legislation and the Hotel’s adherence to it.
• Implements energy and water management systems to minimize wastage and costs.
• Implement cost effective Preventative Maintenance and Condition Monitoring Programs.
• Supervise the daily operation and maintenance of buildings, electrical and mechanical services, water features, fixtures, furnishings and equipment.
• Liaise and supervise all Property Maintenance Contractors on site and ensure appropriate standards are met.
• Audit all workshop tools and equipment for the running of workshop’s trades and functions.
• Ensure that workshops have adequate stock and materials in Stores and that all workshops are kept in a clean and safe environment.
• Prepare work schedules and annual leave schedules within budget, business expectations and guidelines of the appropriate industrial legislation.
- Tổ chức điều hành và kiểm soát công việc trong bộ phận bếp.
- Lên kế hoạch và phát triển thực đơn Á hấp dẫn, sáng tạo, phù hợp với phong cách và tiêu chuẩn của khách sạn.
- Giám sát và hướng dẫn đội ngũ nhân viên bếp trong việc chế biến, trình bày và phục vụ món ăn, đảm bảo tuân thủ các quy định về vệ sinh an toàn thực phẩm.
- Quản lý hàng hoá, nguyên vật liệu, công dụng cụ, tài sản trong bếp
- Phối hợp, kết hợp với các bộ phận liên quan phục vụ nhà hàng
- Các công việc khác trong phạm vi công việc theo chỉ đạo Ban giám đốc