Tổng hợp việc làm cho sinh viên Đại học Hải Phòng theo ngành nghề. Nơi sinh viên tìm việc phù hợp và định hướng nghề nghiệp.
- Hạch toán các nghiệp vụ kinh tế phát sinh vào phần mềm kế toán, lập báo cáo tài chính hàng tháng;
- Báo cáo bảo hiểm xã hội, nộp tiền BHXH hàng tháng
- Thực hiện các công việc liên quan đến kê khai thuế tháng, quý, năm:
- Tập hợp, lưu trữ, bảo quản chứng từ và bảo mật số liệu kế toán;
- Làm việc với cơ quan thuế và các cơ quan liên quan khi có yêu cầu.
- Thực hiện các công việc phát sinh khác theo sự phân công của cấp trên.
- Kiểm soát tình hình kế toán, tài chính và báo cáo hàng tháng
- Đề xuất phương án cải tiến hàng tháng liên quan tới công việc.
- Công việc trao đổi cụ thể khi phỏng vấn
- Xuất hóa đơn hàng ngày và quản lý công nợ khách hàng;
- Quản lý quỹ tiền mặt;
- Kiểm tra hóa đơn đầu vào hợp pháp và quản lý công nợ nhà cung cấp;
- Theo dõi công và lập bảng lương hàng tháng;
- Quản lý tài sản cố định, công cụ dụng cụ và kiểm kê hàng tháng;
- Lập báo cáo quản lý theo yêu cầu hàng tháng;
- Cập nhật quy định pháp luật liên quan tới kế toán, thuế hàng tháng;
- Đề xuất cải tiến trong công việc;
( Công việc trao đổi cụ thể khi phỏng vấn)
- Làm việc tại cửa hàng, làm việc theo nhóm 2-3 người/ Team/ 1 Cửa hàng
- Thu hút , thu thập thông tin khách hàng, đón tiếp chăm sóc Khách hàng đến cửa hàng và giới thiệu sản phẩm Chăm sóc sức khỏe của Công ty tới khách hàng
(Công ty chuyên phân phối Máy Trị Liệu Điện Trường Cao Áp và các Thiết Bị Y Tế gia đình chính hãng Nhật Bản)
*Thời gian làm việc:
- Từ thứ 2 - 6, Giờ Hành chính, Sáng: 7h45 - 11h45, Chiều: 13h30- 17h30
- Nghỉ Thứ 7, Chủ Nhật (Một tháng sẽ họp hoặc training một ngày thứ 7)
*Địa chỉ làm việc:
- Cơ sở 1: Số 66 Phan Bội Châu, P. Phan Bội Châu, Q. Hồng Bàng, Hải Phòng
- Cơ sở 2: Số 345 Miếu Hai Xã, P. Dư Hàng, Q. Lê Chân, Hải Phòng
- Kiểm tra bảo dưỡng máy móc thiết bị
- Tiếp nhận những thông báo về lỗi máy móc, lỗi của thiết bị
- Xử lý các vấn đề liên quan đến hệ thống máy móc
- Di chuyển theo khu vực được phân công để bảo trì máy móc thiết bị khi có sự cố.
- Thời gian làm việc: Thứ 2 - Thứ 7.
1. Tổ chức triển khai công việc, phân ca/chốt trực, kiểm soát được định mức NSLĐ, chất lượng công việc của nhân viên cấp dưới:
- Trực tiếp tổ chức triển khai, phân công công việc cho nhân viên trong bộ phận/ca làm việc/khu vực phụ trách và kiểm soát chặt chẽ việc thực hiện các kế hoạch đã phê duyệt.
- Tham gia đánh giá việc thực hiện các kế hoạch để có các biện pháp hỗ trợ, thúc đẩy, xử lý các vướng mắc, tạo các cơ chế động viên hoặc gây sức ép để nhân viên hoàn thành được các kế hoạch đã đặt ra.
2. Quản lý đào tạo nhân sự nghề, tiêu chuẩn. Đảm bảo chất lượng nhân sự đáp ứng yêu cầu tiêu chuẩn vận hành
- Lập KH đào tạo cho CBNV theo KH đào tạo chung của khối/công ty, đảm bảo nhân viên thực hiện đủ các chỉ tiêu đào tạo theo quy định, nắm vững các quy định tiêu chuẩn vận hành.
- Đào tạo tay nghề chuyên môn cho nhân viên cấp dưới, đặc biệt TH nhân viên mới, đảm bảo chất lượng nhân sự đáp ứng yêu cầu tiêu chuẩn vận hành. Kèm cặp các nhân viên được quy hoạch nguồn để phát triển lên CBLĐ.
3. Quản lý chất lượng dịch vụ bộ phận, tiêu chuẩn thanh tra toàn dân và nội bộ khu vực trực tiếp quản lý
4. Quản lý các kế hoạch: Lập kế hoạch công việc định kỳ, kế hoạch triển khai công việc tháng/tuần/ngày theo kế hoạch chung; kiểm soát việc thực hiện KH đảm bảo hoàn thiện KH theo đúng quy định
5. Quản lý chi phí
- Tham gia lập ngân sách của bộ phận hàng năm, chủ động tìm kiếm/đề xuất các phương án tối ưu chi phí vận hành tại bộ phận; Kiểm soát việc thực hiện hoạt động mua sắm nội bộ tại bộ phận, đảm bảo không vượt định mức/hạn mức cho phép theo ngân sách
6. Quản lý ANAT/PCCN, đảm bảo TTTM vận hành an toàn
- Kiểm soát tình trạng hạ tầng, cơ sở vật chất tại các khu vực phụ trách/ca làm việc theo quy định ANAT-PCCN, đảm bảo hạ tầng đạt chất lượng phục vụ tại cơ sở theo tiêu chuẩn vận hành.
- Kiểm soát việc điều phối giao thông, thu phí trông giữ xe tại các cụm bàn thẻ/cabin đảm bảo phương tiện đi lại thông suốt, không phát sinh tiêu cực tại các cụm bàn thẻ.
- Điều tra, xác minh (phối hợp cùng BP thanh tra) các sự vụ liên quan đến an ninh trật tự tại cơ sở (trộm cắp, đánh nhau...).
- Xuất hóa đơn hàng ngày và quản lý công nợ khách hàng;
- Quản lý quỹ tiền mặt;
- Kiểm tra hóa đơn đầu vào hợp pháp và quản lý công nợ nhà cung cấp;
- Theo dõi công và lập bảng lương hàng tháng;
- Quản lý tài sản cố định, công cụ dụng cụ và kiểm kê hàng tháng;
- Lập báo cáo quản lý theo yêu cầu hàng tháng;
- Cập nhật quy định pháp luật liên quan tới kế toán, thuế hàng tháng;
- Đề xuất cải tiến trong công việc;
( Công việc trao đổi cụ thể khi phỏng vấn)
- Kiểm tra bảo dưỡng máy móc thiết bị
- Tiếp nhận những thông báo về lỗi máy móc, lỗi của thiết bị
- Xử lý các vấn đề liên quan đến hệ thống máy móc
- Di chuyển theo khu vực được phân công để bảo trì máy móc thiết bị khi có sự cố.
- Thời gian làm việc: Thứ 2 - Thứ 7.
Responsibilities
Guest Engagement
• Creating unique, customized, authentic guest experiences based on thoughtful observation and active listening though guests’ expressed and non-expressed preferences
• Collaborating with fellow departments to create unique, customized, authentic guest experiences based on available resources and teamwork
• Taking initiative and proactive approaches when handling guest preferences, requests and concerns
• Being readily available and approachable to all guests and provide warm, friendly, genuine services to guests
• Ensuring that functions achieve or exceed guests’ expectations
• Extending professionalism and courtesy to guests at all times and displaying the brand values of the company
• Coaching, motivating, encouraging and empowering team to take initiative and be proactive to handle customer preferences, requests and concerns
Team Engagement
• Learning and understanding all goals and results with the FOH and BOH team members
• Promoting teamwork and morale among all departments and members at all levels and functions
• Performing by example while demonstrating self-confidence, energy, enthusiasm and humility
• Identifying and recognizing outstanding individual and team performance on a continuous basis through non-traditional and genuinely encouraging reward and recognition programs
• Assisting Wink Experience Managers and Wink M Headquarters in meeting and exceeding company goals
• Ensuring that the team actively and willingly participates in job-related activities including daily briefings, weekly meetings, on-going and regular hard skill and soft skill training workshops, cross-training programs, and other engagements as required
• Encouraging that the team participates in industry and guest-related activities including networking events, self-sought education programs, acting as guide outside of the hotel function, and other innovative engagements
• Proactively collaborate with F&B team for full support and taking action as required
Financial
• Ensuring compliance with all corporate accounting procedures
• Maximizing team’s productivity through arranging the roster based on hotel business demands
• Working closely with line manager to understand revenue and performance results
• Provide insightful and relevant cost-saving suggestions on a regular basis
The Wink space Operations and Brand Compliance
• Properly executing on arrivals and arrangements upon departure in an efficient, friendly and effective manner
• Implementing and following up with room key control system, carried out and accurately recorded in collaboration with Engineering and Housekeeping Department
• Implementing and following up with all cash-handling and credit payment procedures, according to internal software and hardware systems and local law when relevant
• Being knowledgeable of rates and proactively promote room sales to potential walk-in guests
• Being knowledgeable about the hotel (facilities, amenities, app, machines, etc.) and local areas in order to provide an overall guidance to the guest, in and around the hotel and city, make recommendations tailored around the wishes of the guest
• Accurately facilitating the input of all reservations including guest information and their preferences and boking history
• Properly allocating the guest rooms in accordance with guest requirements and business needs
• Following up and keeping track all outstanding payments and liaising with Sales & Marketing and Finance & Accounting departments with integrity
• Strictly following up with all check-in/out procedures are implemented in accordance with established standards for maximum efficiency
• Ensuring the payment and booking policies and procedures of foreign currency exchange, credit card use, credit shells, and no-shows are adhered to
• Communicating with guests to check engagement and further needs
• Following implementation of standard operating procedure and all policies & procedures related to the department
• Ensuring that all guest requests and complaints are handled appropriately while adhering to the hotel’s general guidelines for service recovery
• Communicating positively to the team and following up effectively on guest feedback
• Assisting guests for service request inside and outside of the hotel including reservations at outside facilities such as F&B, co-working space
• Coordinating with housekeeping concerning room status and others
• Checking guest history, arrival list and ensures all routing and special instructions are properly implemented and memorized by team members
• Greeting and addressing guests by names
• Handling the following situations in accordance with Wink Hotels policy, such as: early arrivals, late check outs, rebate and paid outs, city ledger
• Collecting and inputting accurate guest information into the system for marketing purposes
• Exchanging money for guests in accordance to the hotels foreign exchange policy and procedure
• Posting charges and relevant data in the system immediately and accurately
• Operating the switchboard in accordance with the hotel standards
• Knowing how to operate the hotels paging system (if applicable)
• Understanding roles and actions to take in case of emergency
• Being responsive, warm, proactive, friendly and provide personalized approach on every means of communications channels with the guests, such as: phone, devices, tablets, chat messages like whastapp, zalo, viber, etc.
Collaboration with F&B team
• Assisting Area Operations Manager to operate F&B function to maintain the highest possible seat covers and average check through suggestive selling and periodic F&B promotion if applicable
• Being responsible for assigned F&B sections including providing dining area set up, preparing the mise en place, checking the food and drink quality before serving to the guests
• Taking orders and delivering of food/beverages to the guests are properly executed in an efficient, friendly and effective manner
• Clearing and re setting the dining areas to ensure the place is well organized and clean at all time
• Assisting the Area Operations Manager to maintain safe, secure, and healthy environment by establishing, following, and enforcing sanitation standards and procedures as well as food safety
• Regularly organizing team briefing to share related information regarding to bookings, events, special requests, unavailable items, and other matters
Other Responsibilities
• Understanding and continually updating relevant policies, procedures and service delivery standards of this position
• Understanding and continually updating Human Resource policies, procedures and code of discipline while promoting management, team and cross-department support, leadership, professionalism and good relations
• Performing other related duties and functions assigned by the Wink Experience Manager
1. Tổ chức triển khai công việc, phân ca/chốt trực, kiểm soát được định mức NSLĐ, chất lượng công việc của nhân viên cấp dưới:
- Trực tiếp tổ chức triển khai, phân công công việc cho nhân viên trong bộ phận/ca làm việc/khu vực phụ trách và kiểm soát chặt chẽ việc thực hiện các kế hoạch đã phê duyệt.
- Tham gia đánh giá việc thực hiện các kế hoạch để có các biện pháp hỗ trợ, thúc đẩy, xử lý các vướng mắc, tạo các cơ chế động viên hoặc gây sức ép để nhân viên hoàn thành được các kế hoạch đã đặt ra.
2. Quản lý đào tạo nhân sự nghề, tiêu chuẩn. Đảm bảo chất lượng nhân sự đáp ứng yêu cầu tiêu chuẩn vận hành
- Lập KH đào tạo cho CBNV theo KH đào tạo chung của khối/công ty, đảm bảo nhân viên thực hiện đủ các chỉ tiêu đào tạo theo quy định, nắm vững các quy định tiêu chuẩn vận hành.
- Đào tạo tay nghề chuyên môn cho nhân viên cấp dưới, đặc biệt TH nhân viên mới, đảm bảo chất lượng nhân sự đáp ứng yêu cầu tiêu chuẩn vận hành. Kèm cặp các nhân viên được quy hoạch nguồn để phát triển lên CBLĐ.
3. Quản lý chất lượng dịch vụ bộ phận, tiêu chuẩn thanh tra toàn dân và nội bộ khu vực trực tiếp quản lý
4. Quản lý các kế hoạch: Lập kế hoạch công việc định kỳ, kế hoạch triển khai công việc tháng/tuần/ngày theo kế hoạch chung; kiểm soát việc thực hiện KH đảm bảo hoàn thiện KH theo đúng quy định
5. Quản lý chi phí
- Tham gia lập ngân sách của bộ phận hàng năm, chủ động tìm kiếm/đề xuất các phương án tối ưu chi phí vận hành tại bộ phận; Kiểm soát việc thực hiện hoạt động mua sắm nội bộ tại bộ phận, đảm bảo không vượt định mức/hạn mức cho phép theo ngân sách
6. Quản lý ANAT/PCCN, đảm bảo TTTM vận hành an toàn
- Kiểm soát tình trạng hạ tầng, cơ sở vật chất tại các khu vực phụ trách/ca làm việc theo quy định ANAT-PCCN, đảm bảo hạ tầng đạt chất lượng phục vụ tại cơ sở theo tiêu chuẩn vận hành.
- Kiểm soát việc điều phối giao thông, thu phí trông giữ xe tại các cụm bàn thẻ/cabin đảm bảo phương tiện đi lại thông suốt, không phát sinh tiêu cực tại các cụm bàn thẻ.
- Điều tra, xác minh (phối hợp cùng BP thanh tra) các sự vụ liên quan đến an ninh trật tự tại cơ sở (trộm cắp, đánh nhau...).
•Tham gia vào quá trình thiết kế, lập trình và vận hành máy CNC để sản xuất các sản phẩm theo yêu cầu của khách hàng.
• Lập trình gia công trên phần mềm CAM (Mastercam 2018, Mill 9.1, AutoCAD) để tạo ra các chương trình gia công cho máy CNC.
• Chuẩn bị và cài đặt các chương trình gia công lên máy CNC, kiểm tra và điều chỉnh các thông số gia công để đảm bảo chất lượng sản phẩm.
• Vận hành máy CNC để gia công các sản phẩm theo yêu cầu, giám sát quá trình gia công và xử lý các lỗi phát sinh, đảm bảo chất lượng sản phẩm và an toàn máy móc.
• Thực hiện các công việc bảo trì, bảo dưỡng máy CNC để đảm bảo máy hoạt động ổn định và hiệu quả.
• Tham gia vào việc cải tiến quy trình sản xuất, nâng cao hiệu quả sản xuất và chất lượng sản phẩm.
• Hỗ trợ các kỹ thuật viên khác trong việc giải quyết các vấn đề kỹ thuật liên quan đến máy CNC.
Responsibilities
Guest Engagement
• Creating unique, customized, authentic guest experiences based on thoughtful observation and active listening though guests’ expressed and non-expressed preferences
• Collaborating with fellow departments to create unique, customized, authentic guest experiences based on available resources and teamwork
• Taking initiative and proactive approaches when handling guest preferences, requests and concerns
• Being readily available and approachable to all guests and provide warm, friendly, genuine services to guests
• Ensuring that functions achieve or exceed guests’ expectations
• Extending professionalism and courtesy to guests at all times and displaying the brand values of the company
• Coaching, motivating, encouraging and empowering team to take initiative and be proactive to handle customer preferences, requests and concerns
Team Engagement
• Communicating all goals and results with the FOH and BOH team members
• Promoting teamwork and morale among all departments and members at all levels and functions
• Leading by example while demonstrating self-confidence, energy, enthusiasm and humility
• Identifying and recognizing outstanding individual and team performance on a continuous basis through non-traditional and genuinely encouraging reward and recognition programs
• Assisting Wink Experience Managers and Wink M Headquarters in meeting and exceeding company goals
• Ensuring that the team actively and willingly participates in job-related activities including daily briefings, weekly meetings, on-going and regular hard skill and soft skill training workshops, cross-training programs, and other engagements as required
• Encouraging that the team participates in industry and guest-related activities including networking events, self-sought education programs, acting as guide outside of the hotel function, and other innovative engagements
• Proactively collaborate with F&B team for full support and taking action as required
Financial
• Ensuring compliance with all corporate accounting procedures
• Maximizing team’s productivity through arranging the roster based on hotel business demands
• Working closely with line manager to understand revenue and performance results
• Provide insightful and relevant cost-saving suggestions on a regular basis
Operations and Brand Compliance
• Ensuring arrivals and arrangements upon departure are properly executed in an efficient, friendly and effective manner
• Ensuring strict room key control system is implemented, carried out and accurately recorded in collaboration with Engineering and Housekeeping Department
• Ensuring the correct implementation of all cash-handling and credit payment procedures, according to internal software and hardware systems and local law when relevant
• Ensuring that the FOH team is knowledgeable of rates and proactively promote room sales to potential walk-in guests
• Being knowledgeable about the hotel (facilities, amenities, app, machines, etc.) and local areas in order to provide an overall guidance to the guest, in and around the hotel and city, make recommendations tailored around the wishes of the guest
• Accurately facilitating the input of all reservations including guest information and their preferences and boking history
• Ensuring rooms are allocated in accordance with guest requirements and business needs
• Monitoring all outstanding payments and liaising with Sales & Marketing and Finance & Accounting departments with integrity
• Ensuring all check-in/out procedures are implemented in accordance with established standards for maximum efficiency
• Ensuring the payment and booking policies and procedures of foreign currency exchange, credit card use, credit shells, and no-shows are adhered to
• Communicating with guests to check engagement and further needs
• Ensuring implementation of standard operating procedure and all policies & procedures related to the department
• Ensuring that all guest requests and complaints are handled appropriately while adhering to the hotel’s general guidelines for service recovery
• Communicating positively to the team and following up effectively on guest feedback
• Ensuring the thorough collection and accurate recording of guest profile information
• Providing a safe working environment in compliance with the company’s set safety programs
• Being responsive, warm, proactive, friendly and provide personalized approach on every means of communications channels with the guests, such as: phone, devices, tablets, chat messages like whastapp, zalo, viber, etc.
Collaboration with F&B team
• Assisting Area Operations Manager to operate F&B function to maintain the highest possible seat covers and average check through suggestive selling and periodic F&B promotion if applicable
• Being responsible for assigned F&B sections including providing dining area set up, preparing the mise en place, checking the food and drink quality before serving to the guests
• Taking orders and delivering of food/beverages to the guests are properly executed in an efficient, friendly and effective manner
• Clearing and re setting the dining areas to ensure the place is well organized and clean at all time
• Assisting the Area Operations Manager to maintain safe, secure, and healthy environment by establishing, following, and enforcing sanitation standards and procedures as well as food safety
• Regularly organizing team briefing to share related information regarding to bookings, events, special requests, unavailable items, and other matters
Other Responsibilities
• Understanding and continually updating relevant policies, procedures and service delivery standards of this position
• Understanding and continually updating Human Resource policies, procedures and code of discipline while promoting management, team and cross-department support, leadership, professionalism and good relations
• Performing other related duties and functions assigned by the Wink Experience Manager
- Làm việc tại cửa hàng, làm việc theo nhóm 2-3 người/ Team/ 1 Cửa hàng
- Thu hút , thu thập thông tin khách hàng, đón tiếp chăm sóc Khách hàng đến cửa hàng và giới thiệu sản phẩm Chăm sóc sức khỏe của Công ty tới khách hàng
(Công ty chuyên phân phối Máy Trị Liệu Điện Trường Cao Áp và các Thiết Bị Y Tế gia đình chính hãng Nhật Bản)
*Thời gian làm việc:
- Từ thứ 2 - 6, Giờ Hành chính, Sáng: 7h45 - 11h45, Chiều: 13h30- 17h30
- Nghỉ Thứ 7, Chủ Nhật (Một tháng sẽ họp hoặc training một ngày thứ 7)
*Địa chỉ làm việc:
- Cơ sở 1: Số 66 Phan Bội Châu, P. Phan Bội Châu, Q. Hồng Bàng, Hải Phòng
- Cơ sở 2: Số 345 Miếu Hai Xã, P. Dư Hàng, Q. Lê Chân, Hải Phòng