Tổng hợp việc làm cho sinh viên Đại học Thương mại theo ngành nghề. Nơi sinh viên tìm việc phù hợp và định hướng nghề nghiệp.
Công ty TNHH Kiến trúc - Nội thất Nam Anh là một trong những Công ty Tư vấn, Thiết kế Nội Thất hàng đầu về thiết kế nội thất Ngân Hàng, Showroom, văn phòng, biệt thự.... với phương châm hoạt động "Chuyên nghiệp - Tận tâm - Hiệu quả " và luôn đáp ứng nhu cầu của Khách hàng.
MÔ TẢ VỊ TRÍ
Vị trí: Nhân Viên Kinh Doanh
Báo cáo cho: Trưởng Phòng
Nhiệm vụ chính:
- Trực tiếp tư vấn và bán sản phẩm dịch vụ dành cho đối tượng KHCC
- Chịu trách nhiệm về các mục tiêu tăng trưởng KHCC của đơn vị kinh doanh và các mục tiêu kinh doanh liên quan đến nhóm KHCC được quản lý tại đơn vị
- Duy trì và nâng cao chất lượng dịch vụ, hiệu quả kinh doanh đối với nhóm KHCC trực thuộc sự quản lý của đơn vị
- Tìm kiếm và phát triển mới danh mục KHCC trên toàn hệ thống
- Cung cấp thông tin và đặt yêu cầu với các Phòng Phát triển sản phẩm để đưa ra các sản phẩm chuyên biệt phù hợp với đối tượng KHCC
- Thực hiện các công việc do lãnh đạo phân công
POSITION SUMMARY:
Responsible for the cleanliness and hygiene of all food and beverage outlets and the carrying out of setting food handling duties when required. Adhere to local regulations concerning health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.
RESPONSIBILITIES:
- Cleaning, checking and maintaining of dishwashing machines to a good condition and in continual working order.
- Assist the chefs with preparation and/or general kitchen duties.
- Work in accordance with the daily production schedule.
- Ensure a constant and sufficient supply of equipment and clean utensils to all outlets at all times.
- Collection of all garbage and maintain the cleanliness of bins and garbage room at all times.
- Maintain the cleanliness and conduct regular checks on the staff dining area to ensure it is clean, tidy and replenished.
- Mise en Place and food preparation.
- Assist with Food presentation.
- Assist with the receival and storage of goods.
- Maintain hygienic standards and practices.
- Actively pursuing cost saving measures.
- Recycle where-ever possible.
- Work in line with business needs.
- Complete the other tasks and jobs which assigned by the leader.