Tổng hợp việc làm cho sinh viên Học viện CN Bưu chính VT - CS TpHCM theo ngành nghề. Nơi sinh viên tìm việc phù hợp và định hướng nghề nghiệp.
Key Responsibilities
1. Oversees the head count plan according to production plan arranged.
2. Provide leadership to the line leaders for getting production goals achieved.
3. Ensure standard operation is implemented.
4. Drive improvements with cross-function team partners.
5. Provide support and training to line leads, ensuring that the workers are fully trained and qualified before mass production.
6. Ensure discipline and 5S got well followed & controlled in workshop.
7. Ensure MRO cost and scraps got well controlled to the defined target.
8. Responsible for people (line leaders, workers, technicians etc..) hiring, evaluation and retain.
9. Report to Production Supervisor for production status including output, schedule attainment, efficiency and scraps
1. Dọn dẹp và vệ sinh vật dụng trong khu vực bếp
Chịu trách nhiệm dọn dẹp các vật dụng (chén, bát, đũa, nồi…), giữ cho vật dụng đã qua sử dụng tách biệt với đồ dùng sạch.
Cho các đồ dùng cần rửa vào máy rửa chén bát để vệ sinh.
Tiến hành vệ sinh sạch sẽ những vật dụng máy không rửa được trực tiếp bằng tay.
Đảm bảo chén, bát, đĩa, đũa, nồi,… sau khi rửa đạt tiêu chuẩn vệ sinh an toàn thực phẩm.
Lau khô vật dụng trước khi phân loại và sắp xếp vào đúng vị trí cần thiết.
Giữ cho các vật dụng không bị trầy xước, sứt mẻ hoặc đổ vỡ.
2. Bảo quản và sắp xếp vật dụng trong khu vực bếp
Bảo quản toàn bộ vật dụng, trang thiết bị trong khu vực bếp .
Phân loại và sắp xếp vật dụng vào kho theo đúng quy định và theo sự hướng dẫn của Trưởng bộ phận. Đảm bảo ly, cốc, đĩa, chén, bát, nồi, chảo,… đều có khu vực để riêng để lúc lấy tránh lộn xộn và va chạm vào nhau.
3. Vệ sinh khu vực làm việc 2 lần/ngày (ca làm). Đảm bảo vệ sinh khu vực bồn rửa luôn sạch sẽ.
Kiểm tra máy rửa chén luôn trong tình trạng sử dụng tốt. Nếu có vấn đề cần báo ngay cho kỹ thuật.
Báo cáo tình trạng của các vật dụng, thông báo kịp thời cho cấp trên khi có sự cố thiếu sót/vỡ/hỏng hóc để nhanh chóng xử lý.
Đảm bảo đồ dùng trong bếp luôn đầy đủ và sạch sẽ để phục vụ cho việc nấu nướng, dọn thức ăn/đồ uống cho khách hàng.
Làm việc theo phân công của Bếp trưởng.
- Daily work: receive customer orders, prepare food and drinks according to customer requests, resolve customer complaints about food issues, etc..
- Monitor daily inventory, place orders for the next day, maintain and clean all equipment during the shift.
- To perform any other reasonable duty as requested by management.
__________________________________________________________
- Công việc hàng ngày: nhận order của khách, chuẩn bị món ăn và thức uống theo yêu cầu của khách, giải quyết khiếu nại của khách hàng về vấn đề đồ ăn,…
- Theo dõi hàng tồn kho hàng ngày, đặt hàng cho ngày hôm sau, bảo quản và vệ sinh toàn bộ trang thiết bị trong ca làm việc.
- Thực hiện các nhiệm vụ hợp lý khác theo yêu cầu của cấp quản lý.
A. CÔNG VIỆC NHÂN VIÊN ĐIỀU PHỐI, LẬP KẾ HOẠCH SẢN XUẤT
B. CÔNG VIỆC PHÒNG PHÁT TRIỂN BỀN VỮNG
1. Supervise and continue to improve the productivity and efficiency of staff reporting to him/her.
2. Check and verify all accounting entries before posting to General Ledger.
3. Perform month end closing and prepare accurate financial reports as required by the Management, in compliance to Vietnam Accounting Standards and other related regulations stipulated by Vietnam Government.
4. Perform monthly financial variance analysis and reports to the Management team based on yearly reporting schedule issued by Country Financial Controller.
5. Ensure all payments (by cheque or bank transfer) are well supported with source documents before submitting to check signatories for approval.
6. Check and verify all reports prepared by his/her team members before submitting to the Management team for review or approval.
7. Maintain up to date fixed assets register.
8. Organize monthly credit meeting to review outstanding receivables and to identify potential doubtful debts.
9. Review monthly bank reconciliation to ensure there is no long outstanding reconciled item.
10. Liaise with the relevant local authorities to ensure compliance of local laws and regulations.
11. In charge of the half-yearly and year-end physical stock take.
12. Prepare all statutory reports to the relevant government departments promptly.
13. Monitor the expiry date of licenses and insurance policies.
14. Assist in all local tax matters.
15. Perform Manager on Duty functions on rotating basis.
16. To relieve the Assistant Financial Controller’s duties in his/her absence.
17. Recruit and train accounting personnel. Undertake staff planning and preparation of work schedules.
18. Work with Property Manager and various department heads in completing annual operating budget. Develop cash flow projections and capital improvements projects.
19. Co-operate with internal and external auditors to minimise the cost of auditing and implement their recommendations.
20. Maintain work order system to determine actual against budgeted expenditures.
21. Carry out any other task or ad-hoc assignment from time to time as required by the Management
Retail Merchandising Manager
Job Overview:
Quản lý thu – chi nội bộ:
Lập báo cáo tài chính nội bộ:
Hỗ trợ công tác kế toán thuế:
Địa điểm: Đường số 6, khu Hà Đô Centrosa, Quận 10