Tổng hợp việc làm cho sinh viên Đại học Thái Bình Dương theo ngành nghề. Nơi sinh viên tìm việc phù hợp và định hướng nghề nghiệp.
- Ensure the yoga room is set up correctly for class
- Conduct and lead yoga classes.
- Assist guests to achieve precise alignment.
- Demonstrate practice and techniques.
- Possess the ability to move energy through the body.
- Transform energy during the warm-up, build-up and cool-down stages.
- Connect with guests during the yoga classes through fun, intelligent sequencing.
- Offer training recommendations to improve the practice of yoga.
- To implement actions contained in the marketing and communications plans and produce and/or supervise the production of any marketing and communications material.
- To increase the Resort exposure in external communications networks, and build up a good working relationship with the press and local media.
- To work closely and update E-commerce of all communication actions
- PR activities for the resort
- Internal communication: provide guidelines for the staff when launching new brand concepts or partnership
- Partner with the Food & Beverage teams for hotel promotions and provide reports on the activities
- Responsible of the marketing collaterals from creation to promotion (press releases, hotel factsheet, advertisements and publicity materials, restaurant menus)
- Other duties as assigned by managers
- Theo dõi, phân bổ, quản lý tài sản, công cụ dụng cụ
- Theo dõi và quản lý việc đối chiếu công nợ nội bộ
- Tính lương và thực hiện việc trích lập chi phí lương, chi phí BHXH và các chi phí phát sinh khác
- Tập hợp và theo dõi chi phi phát sinh về tiến độ dự án hạng mục công trình sửa chữa, đầu tư xây dựng
- Hỗ trợ kế toán trưởng trong việc kiểm tra và lập các tờ khai, báo cáo thuế, báo cáo tài chính cuối
tháng/quý/năm theo quy định và các báo cáo nội bộ theo yêu cầu quản lý
- Hổ trợ kế toán trưởng trong việc kiểm tra sự cân đối giữ số liệu kế toán chi tiết và tổng hợp.
- Tập hợp, lưu trữ, bảo quản chứng từ, bảo mật kế toán
- Các công việc khác theo yêu cầu của cấp trên sẽ được trao đổi cụ thể hơn trong buổi phỏng vấn
- Liaise directly with Director of Food and Beverage/Executive Chef on all food and beverage requirements.
- Liaise with Department Heads for individual department requirements, provide them with alternatives and advise on cost effective procurement, economical order quantity and on setting the Par Stock levels for all the items.
- Ensure that proper operating standards are adhered to in the areas of purchasing, receiving, store and goods issuing.
- Ensure that every department receive uninterrupted supply of goods and services as per required standard.
- Maintain vendor performance file to ensure the consistency in quality and service.
- Conduct market survey on timely basis in order to study market innovation, new products, cost comparison etc.
- Report to management on monthly basis savings achieved during the month.
- Follow strictly Hotel Purchasing Procedure, ensure that each purchase is supported with three quotations, the quotation should not be a paper exercise but every cost comparison must ensure best price and best quality.
- Be discussed on the interview.