Tổng hợp việc làm cho sinh viên Đại học Nông Lâm TPHCM theo ngành nghề. Nơi sinh viên tìm việc phù hợp và định hướng nghề nghiệp.
15 NHÂN VIÊN FULLTIME PHỤ BẾP
Địa chỉ làm việc : Nhà hàng Plan-K BBQ Thảo Điền, 14A-5 Thảo Điền, Quận 2
1. Tham gia các dự án nâng cao hiệu quả vận hành trọng điểm của PNJG:
2. Tổng hợp & phân tích báo cáo hỗ trợ cho quá trình ra quyết định của Ban Điều Hành:
3. Nâng cao năng lực quản lý vận hành của PNJG:
• Prepare daily/monthly reports, including stock control and sales and cost of sales.
• Conduct competitor analysis and be aware of local market initiatives.
• Oversee the implementation of service and brand standards. Provide a consistent, positive, professional leadership role and motivating staff.
• Develop and implement a promotion calendar and events.
• Analyse food and beverage statistics through point of sale system.
• Manage a customer database and utilize effectively to increase revenue.
• Coordinate with kitchen on changes and weekly menus.
• Maintain high standards of quality control, hygiene, health and safety requirements.
• Manage all restaurant employees and ensure adherence to the company’s standard rules and protocols to achieve company goals.
• Handle customers’ complaints and build a connection with our customers.
• Share recommendations and guest comments with the Executive Chef and the Service team.
• Manage rosters, schedules and event planning and preparation.
• Meet and greet clients, advising them on menus.
• Check stock levels and order supplies through purchasing department.
• Train staff, recruit, follow-up development and overall job performance.
- Patient examination:
+ Examine patients or order, perform, and interpret diagnostic tests to obtain information on medical condition and determine diagnosis
+ Collect, record, and maintain patient information, such as medical history, reports, and examination results
+ Pre-vaccination examination
- Patient consultation:
+ Provide comprehensive health advice based on the patient’s situation through call
- Coordinate with Laboratory and Medical Marketing team in building medical content
- Cooperate with Branch Operations division and Customer service department improve service quality and customer satisfaction
- Coach and provide training to clinic, branch’s team
- Updates job knowledge by participating in educational opportunities; reading professional publications; participating in professional organizations.
MÔ TẢ CÔNG VIỆC:
GIỚI THIỆU VỀ HUMVENTURES:
HumVentures (www.humventures.vn), thương hiệu Việt Nam uy tín trong lĩnh vực dịch vụ hiếu khách, quản lý chuỗi thương hiệu cao cấp với dịch vụ ẩm thực, không gian sự kiện và quà tặng thủ công vùng miền đặc sắc. Chúng tôi không ngừng đổi mới và phát triển để mang đến những trải nghiệm tốt nhất cho khách hàng.
Để tiếp tục phát triển các thương hiệu tôn vinh giá trị bản địa được mến chuộng, như:
- Hum Dining: Ẩm thực thực vật cao cấp
- Mặn Mòi: Ẩm thực Việt Nam thuần túy
- Chill Corner: Cafe & ăn nhẹ
- Vườn Trong Phố: không gian sự kiện
- The Bloom: cửa hàng quà tặng thủ công đặc sắc vùng miền
GIỚI THIỆU:
HumVentures (www.humventures.vn), thương hiệu Việt Nam uy tín trong lĩnh vực dịch vụ hiếu khách, quản lý chuỗi thương hiệu cao cấp với dịch vụ ẩm thực, không gian sự kiện và quà tặng thủ công vùng miền đặc sắc. Chúng tôi luôn nỗ lực mang đến trải nghiệm ẩm thực đỉnh cao và dịch vụ tốt nhất cho khách hàng.
5 thương hiệu tự hào của HumVentures:
- Hum Dining: Ẩm thực thực vật cao cấp
- Mặn Mòi: Ẩm thực Việt Nam thuần túy
- Chill Corner: Cafe & ăn nhẹ
- Vườn Trong Phố: Không gian sự kiện giàu mỹ cảm
- The Bloom: Quà tặng từ thiên nhiên Việt Nam
MÔ TẢ CÔNG VIỆC:
- Xây dựng và kiểm soát quy trình vận hành Bếp Trung tâm và các Bếp ở nhà hàng;
- Đảm bảo việc phối hợp và giám sát chặt chẽ với các Bếp Trưởng trong công tác quản lý và đào tạo phát triển đội ngũ bếp và đảm bảo hoạt động hiệu quả;
- Phát triển và thực hiện quy trình kiểm soát chất lượng trong việc cung cấp món ăn; giảm thiểu việc lãng phí nguyên vật liệu chế biến;
- Kiểm soát tốt chi phí thực phẩm và hiệu quả trong sử dụng nguyên liệu thông qua việc phối hợp với bộ phận Cung ứng trong chiến lược chọn nguyên vật liệu và phương pháp chế biến phù hợp, chính xác;
- Xây dựng thực đơn theo yêu cầu theo yêu cầu kinh doanh của Công ty theo mùa vụ, sự kiện phù hợp với chương trình hoạt động vào từng thời điểm khác nhau; Thực đơn phải đáp ứng tiêu chuẩn về chất lượng, về chi phí nguyên liệu, chi phí nhân sự và tính sáng tạo của sản phẩm;
- Xây dựng kế hoạch nhân lực hợp lý, chi phí nhân công hiệu quả;
- Tham gia vào công tác tuyển dụng, đào tạo, kiểm tra, đánh giá và cập nhật kỹ năng chuyên môn của đội ngũ bếp định kỳ nhằm đảm bảo việc thực hiện quy trình chế biến món ăn đúng theo tiêu chuẩn và chất lượng yêu cầu;
- Phân tích và phản hồi các ý kiến góp ý của khách hàng, các thông tin liên quan đến sự hài lòng của khách hàng và của nhân viên; đưa ra các cam kết để liên tục cải thiện sản phẩm và cung cách dịch vụ;
- Phối hợp với các bộ phận liên quan tiếp nhận và giải quyết những thắc mắc, phàn nàn, khiếu nại của khách hàng về chất lượng món ăn;
• Xây dựng, lên kế hoạch quản lý Marketing tổng hợp, kênh Social (Facebook,
Youtube, Zalo, Tiktok, Instagram,...).
• SEO cho website, facebook, youtube, Instagram, Tiktok.
• Facebook Ads + Google Ads.
• Đo lường, bắt traffic, thu lead trên các nền tảng website, Facebook,Youtube, Zalo, Tiktok, Instagram.
• Tìm hiểu dòng chảy khách hàng.
• Quản trị các nền tảng: Email, SMS, ZNS, web... hệ sinh thái marketing online phối hợp trade marketing
• Tối ưu hiệu quả chi phí quảng cáo
- Work Location: Linh Trung Ward, Thu Duc City
- Manage the production line (precision machining), ensuring the achievement of KPIs including workplace safety, quality, delivery time, productivity, and production tooling costs.
- Set action targets for the team.
- Implement and propose improvements to enhance production efficiency.
- Conduct training and correct errors for team management staff.
- Monitor and remind team members of compliance with internal regulations and production processes.
- Monitor and evaluate employee performance.
- Recommend changes to the team's organizational structure to establish a better management system.
- Report all department-related issues.
- Further details will be discussed during the interview.
1.Identifying and quantifying potential tax risks, providing comments on which action could be undertaken to reduce the identified tax exposures
2. Advise in preparation and declaration of local tax filling, including Value Added Tax, Foreign Contractor Tax, Corporate Income Tax, Personal Income Tax and other tax fillings to ensure compliance with relevant tax regulations
3. Maintain tax records properly
4. Provide advice to accounting team and cross functions regarding to tax entries and reconciliation of tax related general ledger accounts
5. Manage tax inquiries and tax audits conducted by the tax authorities; maintain a professional relationship with auditors
6. Respond to internal and external tax inquires, and assist business partners with tax issues timely
7. Monitor and analyze proposed and newly enacted tax legislation, regulations and judicial decisions that impact the company operations and financial position;
8. Provide tax advice/support on various service lines / business projects targeted Vietnam as well as ad hoc tax matters.
9. Support projects and help define systems improvements, process improvements
The Sales Manager will play a pivotal role in driving business growth and leading the sales efforts for our company. This position combines strategic planning, customer relationship management, and sales team development to achieve company targets and maximize business opportunities.
Sales Strategy Development:
Customer Relationship Management:
Sales Process & Performance:
Team Leadership & Development:
NỘI DUNG CÔNG VIỆC
1. Quảng Cáo Đa Nền Tảng:
2. Đo Lường Hiệu Quả Quảng Cáo và Nghiên Cứu Thị Trường: