Tổng hợp việc làm cho sinh viên Đại học Nông Lâm TPHCM theo ngành nghề. Nơi sinh viên tìm việc phù hợp và định hướng nghề nghiệp.
Discuss during interview
JOB SUMMARY
Answer guest questions or concerns regarding the origin, vintage, and style of various wines. Check quality and quantity of all stock and supplies. Requisition all supplies. Perform bottle-for-bottle liquor restock. Communicate last call at designated closing time. Prepare drink orders for guests according to specified recipes using measuring systems. Issue, open, and serve wine/champagne bottles. Count bank at end of shift, complete designated cashier reports, resolve any discrepancies, drop off receipts, and secure bank. Obtain change required for expected business level, and keeping bank secure at all times. Secure liquors, beers, wines, coolers, cabinets, and storage areas. Anticipate and communicate replenishment needs promptly. Ensure staff is working together as a team.
CORE WORK ACTIVITIES
Safety and Security
Policies and Procedures
Communication
Working with Others
* Hỗ trợ kỹ thuật cho phòng kinh doanh:
* Đào tạo kiến thức kỹ thuật chuyên môn cho nhân viên phòng kinh doanh
* Nghiên cứu và phát triển:
1. Xây dựng và phát triển đội nhóm: 60%
- Chủ động tìm kiếm và phát triển lực lượng nhân sự, cả về quy mô và chất lượng, theo định hướng của đội nhóm đi đôi với mục tiêu của tổ chức.
- Quy mô đội nhóm: Trung bình 4-10 nhân sự
2. Hoạch định và huấn luyện: 40%
- Quản lý và triển khai thực hiện các kế hoạch kinh doanh cho nhóm.
- Đánh giá hiệu quả làm việc của nhân viên với các chỉ tiêu kinh doanh đã đề ra.
- Hướng dẫn, đào tạo và xây dựng kế hoạch phát triển sự nghiệp cho từng thành viên trong nhóm.