Tổng hợp việc làm cho sinh viên Học viện CN Bưu chính VT - CS TpHCM theo ngành nghề. Nơi sinh viên tìm việc phù hợp và định hướng nghề nghiệp.
- Kiểm tra, kiểm soát nguyên vật liệu, thực phẩm trước – trong và sau khi sơ chế, chế biến món ăn.
- Trực tiếp sơ chế và chế biến món ăn cùng bếp trưởng, bếp phó nhà hàng.
- Vệ sinh sạch sẽ công dụng cụ và khu vực bếp làm việc.
- Thực hiện một số công việc khác theo chỉ đạo từ cấp trên.
- To supervise, inspect and monitor cost control of all hotel items.
- To monitor daily operation duties of storeroom and receiving section.
- All items are to be received and stored in their correct manner according to storing location, packaging, temperature, light, humidity etc. on a first in first out basis to enable stock rotation.
- All storerooms to be cleaned and sanitized daily
- To ensure that the Receiving personnel are performing their duties according to hotel procedures and using good judgment in inspecting the good qualities.
- To supervise periodically actual inventory taking in storerooms, all outlets, departments and prepare the variance report(s)
- To supervise and be responsible for control of all fixed assets and operating equipment and linen.
- To coordinate with Kitchen to ensure that all menus are properly costed and have recipes to establish menu item sale prices accordingly.
- To provide analysis of F&B stores consumption to avoid overstock and handle the ordering of food & beverage items as accurately as possible.
- To analyze all food & beverage costs on the monthly basis and making recommendation of alternatives and cost savings.
- To establish and maintain a database for food & beverage inventory stock including up-to-date pricing.
- To prepare cost reports as regulated.
- To prepare reports re. breakage, wastage, spoilage.
- To prepare reports on house use/entertainment.
- To assist in preparing financial statements.
- To work closely with all departments the purpose of analyzing financial analysis of operating results and preparing of the operating plans/budget.
- All cost related problems must be reported to the senior management immediately.
HN & HCM
Chi tiết công việc
Quyền lợi được hưởng
Hải Phòng:
1. Đề xuất kế hoạch bán hàng văn phòng phẩm tại kênh MT
2. Đàm phán giới thiệu các góc thương hiệu Campus
3. Đề xuất & Quản lý POPUP/Sự kiện tại cửa hàng MT
4. Quản lý hoạt động PG & tại cửa hàng
5. Làm Catalog sản phẩm cùng nhóm Kế hoạch Sản phẩm
- Điều hành các hoạt động của bộ phận.
- Xây dựng kế hoạch kinh doanh theo năm/ quý/ tháng.
- Điều hành mọi hoạt động của bộ phận quản ly theo đúng định hướng, mục tiêu, chiến lược của công ty.
- Chịu trách nhiệm chỉ tiêu doanh số, kế hoạch hoạt động của bộ phận, đồng thời có biện pháp điều chỉnh kịp thời nhằm đạt được mục tiêu đề ra.
-Trực tiếp tham gia tìm kiếm khách hàng, phát triển khách hàng.